Rapoo TV, Μετατρέψτε την απλή HDTV σας σε smart

Μπορεί διάφορα μοντέλα smartTV να έχουν κατακλείσει την αγορά και πολλοί να έχουν ήδη αναβαθμίσει τις τηλεοράσεις τους, η Rapoo προσφέρει μία λύση για τους κατόχους απλής HDTV και smartphone. Ο λόγος για το Rapoo TV, έναν ασύρματο δέκτη που συνδέεται με την τηλεόραση και μπορεί να προβάλει αρκετό από το περιεχόμενο του κινητού τηλεφώνου στη μεγάλη οθόνη.

Το Rapoo TV θα είναι συμβατό με το λειτουργικό Android και το iOS, ενώ η κυκλοφορία του αναμένεται μέσα στους πρώτους μήνες του τρέχοντος έτους, χωρίς να έχει ανακοινωθεί η επίσημη τιμή.

, Rapoo TV, Μετατρέψτε την απλή HDTV σας σε smart

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Google smartTV

Realme TV Stick: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από επίσημο εκπρόσωπο της Realme, ο οποίος αποκάλυψε πως το stick θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές – 4K TV Stick και 2K TV Stick-, αναφερόμενος στη μέγιστη ανάλυση ροής 2K και 4K.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Home Cinema MediaTek smart TV

O MediaTek MT9638 είναι ένας επεξεργαστής για smart TVs

Ο MediaTek MT9638 έρχεται να δώσει λύσεις στη smart TV στο σαλόνι μας και αλλού.

Internet Huawei smart TV

Έρχονται σύντομα οι νέες smart TV της Huawei

Στην αγορά των smart TV πρόκειται να μπει και η Huawei ύστερα από σχετικό έγγραφο που κατοχυρώνει το εμπορικό σήμα “Huawei AI Window” και το οποίο έχει σχέση με LCD πάνελ και έξυπνες τηλεοράσεις, με το συγκεκριμένο εγχείρημα της εταιρείας να αναμένεται μέσα στους επόμενους έξι μήνες.