Samsung 3D LED TV, Τηλεόραση από άλλο πλανήτη

Μια ολοκληρωμένη 3D εμπειρία προσφέρει από σήμερα η Samsung Electronics στους Έλληνες καταναλωτές, με τη διάθεση των εξαιρετικά λεπτών Full HD 3D LED τηλεοράσεων, 3D Blu-Ray player και 3D γυαλιών. Η Samsung συνεχίζει να φέρνει την επανάσταση στην οικιακή ψυχαγωγία, αποτελώντας την πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων οικιακής ψυχαγωνίας 3D, που περιλαμβάνει: 3D LED, 3D LCD και 3D Plasma τηλεοράσεις, 3D Blu-Ray players και πακέτα 3D Home Cinema.

, Samsung 3D LED TV, Τηλεόραση από άλλο πλανήτη

Τα 3D προϊόντα της Samsung ενσωματώνουν το Samsung Apps, το πρώτο application store για τηλεοράσεις και bluray και προσφέρουν στον χρήστη προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης μέσω της υπηρεσίας Internet@TV, για να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο της αρεσκείας του είτε πρόκειται για ταινίες είτε για δημοφιλείς διαδικτυακές εφαρμογές, όπως το facebook και το Picasa. Παράλληλα, οι 3D τηλεοράσεις της Samsung προσφέρουν τη δυνατότητα μετατροπής του 2D τηλεοπτικού υλικού σε 3D με το πάτημα μόνο ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο – μια μοναδική καινοτομία της Samsung.

Σημειώνεται πως η διάθεση των 3D τηλεοράσεων ξεκινά άμεσα με τη σειρά C7000, ενώ σταδιακά θα διατεθούν οι σειρές τηλεοράσεων 3D LED TV C8000, 3D LCD C750 και 3D Plasma C7000.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis

Το θέμα είναι να της παρουμε να της κάνουμε τί.Δεν λέω πως στο μέλλον δεν θα επικρατήσουν στην αγορά αλλά τώρα δεν αξίζουν με τίποτα τα πολλά λεφτά τους.Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για όσους δεν έχουν πάρει τηλεόραση ακόμα να χτυπήσουν καμμία 32άρα με καμμιά 300 ευρώ

Staf

Tην δειχνει πλεον και σε διαφιμηση στον Κωτσοβολο και λεει μετατρεπει καθε εικονα σε 3D.Θα το ξαναπω.

Φανταστειτε τον Παγκαλο τρισδιαστατο..!!

giannis

νομιζω πως κανεις δεν το θελει αυτο.ή καλυτερα να τους βλεπουμε τρισδιαστατους να καταλαβαινουμε ποσο τρωνε να σταματησουμε να τους φηφιζουμε

sxolio S.

Η διαφήμιση στο youtube είναι απίστευτη..
https://www.youtube.com/watch?v=H6mVWNLqtoA&feature=player_embedded

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.