Samsung Internet@TV, Twitter eBay και Yahoo στην τηλεόρασή σας

Πως θα σας φαινόταν την ώρα που βλέπετε τηλεόραση να παρακολουθείτε ταυτόχρονα την εξέλιξη της δημοπρασίας που σας ενδιαφέρει στο eBay, να ενημερώνεστε για τα Tweets των φίλων σας και να γράφετε δικά σας και να έχετε ανανεωμένη οποιαδήποτε πληροφορία μέσο των Yahoo! widgets. Αυτές τις υπηρεσίες θα προσφέρει η Samsung σε συγκεκριμένα μοντέλα Full HD τηλεοράσεων που μάλλον θα δούμε να εμφανίζονται μέσα στο 2009.

Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων της Samsung με το λογότυπο Internet@TV θα συνδέονται με καλώδιο ή ασύρματα με USB Wi-Fi στο ίντερνετ και θα φέρνουν στις οθόνες τους πληροφορίες από συνεργαζόμενες online υπηρεσίες που μέχρι στιγμής είναι η Yahoo!, το eBay και το Twitter.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.