Samsung Series 8, Εξαιρετικά λεπτές LCD ανάλυσης Full HD

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει η Samsung στη δημιουργία τεχνολογικών επιτευγμάτων νέας γενιάς τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά, οι τηλεοράσεις Series 8 (40″, 46″ και 52″) διαθέτουν την εξαιρετική σχεδίαση Crystal TV. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της βελτιωμένης σχεδίασης του πλαισίου των νέων τηλεοράσεων έγκειται στη μείωση του πάχους του κατά 50%, δημιουργώντας έτσι μια λεπτή πλάτη μόλις 4,4 cm.

, Samsung Series 8, Εξαιρετικά λεπτές LCD ανάλυσης Full HDΛειτουργικά, η ενσωματωμένη τεχνολογία Media Solution προσδίδει υπεροχή σε όλες της τηλεοράσεις Series 8. Η εν λόγω τεχνολογία διαθέτει τρεις βασικές λειτουργίες: τις WISELINK Pro, DLNA, και Content Library. Η WISELINK Pro επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν και να αποκτούν εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στα προσωπικά τους αρχεία, όπως φωτογραφίες (JPEG), βίντεο (MPEG4) και μουσική (MP3) μέσω σύνδεσης εξωτερικών συσκεών USB 2.0.

Με την επιπρόσθετη λειτουργία DLNA και σε συνδυασμό με τη χρήση ειδικού λογισμικού, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την ταυτόχρονη μετάδοση των αρχείων του υπολογιστή τους σε περισσότερες από μία τηλεοράσεις.

Τέλος, η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου (Content Library), δίνει τη δυνατότητα σε όλη την οικογένεια να απολαύσει προεγκατεστημένο περιεχόμενο που περιέχει διάφορες κατηγορίες, όπως Art Gallery, Fitness, Games και Children.

Οι τηλεοράσεις LCD Series 8 διαθέτουν κορυφαία ποιότητα εικόνας, κάτι που οι καταναλωτές θεωρούν δεδομένο από τις τηλεοράσεις Samsung. Η τεχνολογία Full 100 Hz Motion Plus, έχει ενσωματωθεί στις τηλεοράσεις της σειράς προκειμένου να μειωθεί το τρέμουλο της κίνησης και το εφέ θολής εικόνας σε γρήγορες σκηνές (ταινίες, αθλητικές εκπομπές, κ.λ.π.), αλλά και η τεχνολογία Ultra Clear Panel, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ποιότητα της εικόνας με τις υψηλές αναλογίες αντίθεσης χρωμάτων (contrast).

Με τις νέες τηλεοράσεις, η πρόσβαση στην ψυχαγωγία γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, αφού δίνουν στο χρήστη την επιπρόσθετη δυνατότητα να διαχειριστεί περιεχόμενο από εξωτερική μνήμη με τη βοήθεια του κυλιόμενου τηλεχειριστηρίου που διαθέτει λειτουργία Smart Content Manager και επιτρέπει την εύκολη μετάβαση από προσωπικά αρχεία σε αγαπημένα τηλεοπτικά κανάλια.

Samsung LCD Series 8
Μέγεθος οθόνης: 40, 46 & 52 ιντσών
Ανάλυση: 1920×1080 Full HD
Movie Plus: Ναι (Incl. 100Hz)
Dynamic Contrast: 70,000:1

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
K.Koufoudakis

Η θεά Samsung πάλι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!
το συγκεκριμένο μοντέλο,είναι θεϊκό…το είδα από κοντά!

K.Koufoudakis

στο Πλαίσιο…
μοναδική ευκρίνεια, λεπτότητα(εμ,πρόκειται για Samsung),υπέροχα χρώματα…και πολύ καλά χαρακτηριστικά!
9/10(θα έδινα 10,αλλά η αντίθεση είναι μόλις 70.000 θα μπορούσε και καλύτερα!)

Crouch

Λεφτά να έχεις να δίνεις!

thanos11880

tha ithela na exo kai ego mia sumsung tv tetia

K.Koufoudakis

παιδιά δεν είναι ακριβή…
σοβαρά…
μόλις 1300 η 40 ιντσών…
αξίζει.
όταν βλέπεις τις ανάλογες 40 ιντσών οθόνες κυμαίνονται μεταξύ 1000-1500
καταρχάς έχει DLNA, δηλαδή με απλά ελληνικά,έχοντας το Omnia μου,μπορώ να βλέπω εικόνες,βίντεο και γενικά να διαμοιράζομαι αρχεία(τα οποία φυσικά υποστηρίζονται από την οθόνη)
δωρεάν και ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΔΙΑ!
και γενικά,είναι κορυφαία τηλεόραση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.