Samsung LED TV

Εξαιρετικά λεπτές, με πάχος μόλις 2,9 εκατοστά και ενσωματωμένο δέκτη, οι νέες τηλεοράσεις υψηλής ευκρίνειας της Samsung χρησιμοποιούν την τεχνολογία LED ως την κύρια πηγή φωτός της οθόνης, αποδίδοντας άριστες εικόνες με ζωντάνια και φυσικότητα, ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί προϊόντα υψηλής αισθητικής, που ταυτόχρονα σέβονται το περιβάλλον.

, Samsung LED TV

Οι νέες σειρές Samsung LED 8000, 7000 και 6000 είναι διαθέσιμες από 32 έως 55 ίντσες. Η μέθοδος φωτισμού LED που διαθέτουν, προσδίδει εξαιρετική αντίθεση εικόνας. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λάμπες CCFL, που είναι ενσωματωμένες στις συμβατικές τηλεοπτικές συσκευές, η τεχνολογία LED αποδίδει βαθύτερο μαύρο, αστραφτερό λευκό και πλούσια, ζωντανά χρώματα, με αποτέλεσμα η ποιότητα της εικόνας να ισοδυναμεί με την ομορφιά του φυσικού περιβάλλοντος. Παράλληλα η τεχνολογία Wide Color Enhancer Pro, εμπλουτίζει τη γκάμα των χρωμάτων, ενώ το εντυπωσιακά ευκρινές πάνελ κάνει ορατή και την παραμικρή λεπτομέρεια – ακόμη και όταν η παρακολούθηση γίνεται υπό συνθήκες υπερβολικά μειωμένου ή κακού φωτισμού.

Οι τηλεοράσεις LED της Samsung έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερες διαδραστικές δυνατότητες, προσφέροντας εκτεταμένη δικτύωση και ψυχαγωγία. Μέσω της καλωδιακής ασύρματης σύνδεσης Ethernet, η υπηρεσία παροχής περιεχομένου Samsung Internet@TV επιτρέπει την εύκολη πλοήγηση στον τηλεοπτικό δέκτη και δίνει στον τηλεθεατή τη δυνατότητα να κατεβάζει υλικό από το YouTube και άλλα δημοφιλή site με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, η πλατφόρμα Widget Development Kit της Samsung είναι πάντα «ανοιχτή» προς τους κατασκευαστές λογισμικού, με στόχο τη δημιουργία νέων τηλεοπτικών Widgets, τη διαρκή πρόσβαση σε νέο διαδικτυακό περιεχόμενο και τις συνεχείς αναβαθμίσεις προγραμμάτων. Οι τηλεοράσεις LED προσφέρουν ευρεία συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές, καθώς οι θύρες USB καθιστούν δυνατή τη μεταφορά στην οθόνη ποικίλου περιεχομένου, όπως MPEG4 και άλλα αρχεία βίντεο, καθώς και φωτογραφίες από κάμερα, μουσική από media players και αρχεία πολυμέσων από φορητό υπολογιστή.

Υπακούοντας στις σύγχρονες επιταγές για προϊόντα περισσότερο φιλικά προς το περιβάλλον, οι σειρές τηλεοράσεων LED της Samsung καταναλώνουν 40% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με τις περισσότερες συμβατικές τηλεοράσεις, πληρώντας τις προϋποθέσεις για το Ευρωπαϊκο σήμα Eco Flower. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός ότι, σε σχέση με άλλες backlight τεχνολογίες, οι τηλεοράσεις LED δεν περιέχουν καθόλου υδράργυρο, γεγονός που τις καθιστά ακόμη περισσότερο ασφαλείς και φιλικές προς το περιβάλλον.

Η νέα σειρά LED 7000 της Samsung διατίθεται ήδη στα καταστήματα λιανικής από το δίκτυο διανομής της εταιρείας Fourlis Trade, ενώ σύντομα θα διατεθούν στην ελληνική αγορά και οι σειρές 6000 και 8000.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostantinos, kataraktis patron

i samsung nomizo exei paei poli mprosa se sxesi me ton antagonismo
stis tileooraseis genika i korea tha elega ,,, opos kai i lg koreatiki episeis

tin exo dei ton sikekrimeni tv den ksero an itan idia kai otan vlepeis to paxos katalaveneuis ti paei na pei texnognosia tis samsung

Κωνσταντίνος Κουφουδάκης

Κώστα…πόσο θα κάνουν και πότε μας έρχονται;

andreas

paidia exei gyrw sta 1000 euros i 32ara kai 1300 h 40ara…

giannis

gia se olous!
pedia egw thn agorasa 1350 euro.perimeno na erthi se mia vdomada.pouliete xexorista kai to stikaki gia na exis asirmati sindesi me to wifi tou spitiou sou. episis an exw katalavi kala iparxi kai dvd blue ray ths samsung to opio sindeete asirmata kai afto.den exw vgi akoma sthn agora na to dw apo koda.xeris kanis kati giafto?poso exi?kai to simadikotero tha exi kali analisi kai apikonisi metadidodas asirmata thn tenia?(ax afto to eonio provlima me ta kalodia….)

giannis

vrika ena kalo videaki sto youtube!!

https://www.youtube.com/watch?v=RKPC8mAM2BQ

giannis

Γεια σας και πάλι.
Ναι την 7000 πήρα την 40αρα.
Ανυπομονώ να έρθει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.