Samsung Smart TV, YouTube 3D application

H Samsung ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το YouTube, προκειμένου να διαθέσει στους χρήστες των Smart TV 3D περιεχόμενο. To YouTube χρησιμοποιεί συγκεκριμένα video format που δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής 3D video (720p HD) σε ένα τεράστιο φάσμα συσκευών συμπεριλαμβανομένων των Smart TV, Blu-ray player, set top boxes, κινητά τηλέφωνα και κονσόλες παιχνιδιών.

, Samsung Smart TV, YouTube 3D application

Με τη χρήση ενός ανανεωμένου περιβάλλοντος χρήστη, ειδικά κατασκευασμένου για συσκευές με μεγάλες οθόνες και Smart TVs, το «YouTube on TV» διευκολύνει τη διαδικασία αναζήτησης και βοηθά τους χρήστες να πλοηγούνται, να προβάλουν και να αποθηκεύουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Η υπηρεσία πλέον χρησιμοποίει ένα «προσωπικό προφίλ» για τον κάθε χρήστη που μπορεί να παραμετροποιηθεί βάσει των προσωπικών του ενδιαφερόντων και προηγούμενων αναζητήσεων του. Η υπηρεσία «YouTube on TV» για Smart TVs παρέχει στους καταναλωτές μια απόλυτη, διαδραστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Η Samsung Smart TV δεν αποτελεί απλά μια τηλεόραση, αλλά παρέχει στους καταναλωτές ένα πλούσιο περιεχόμενο, προσφέροντας πλούσιες εμπειρίες. Δημιουργεί νέους τρόπους να παρακολουθεί κανείς τηλεόραση μέσω των Smart Hub, Smart Design και Smart TV 3D. Αυτά όλα καθιστούν τις Samsung Smart TVs έναν κόμβο ψυχαγωγίας για το σπίτι που μπορεί να συνδεθεί όχι μόνο με το Internet, αλλά και με όλες τις άλλες συσκευές του σπιτιού που συνδέονται στο internet. Ακολουθώντας το παράδειγμα των εφαρμογών στα smartphones, με τον ίδιο τρόπο η δημιουργία YouTube 3D περιεχόμενου αποτελεί μια δοκιμή για την ήδη τρομερά επιτυχημένη βιομηχανία των Smart TV.

Η νέα εφαρμογή YouTube ον ΤV θα είναι διαθέσιμη στις Smart TVs το 2011 και στο BD player το 2ο εξάμηνο του 2011 σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Θέλω Samsung TV με Google TV (που σε λίγο θα τρέχει και το Ice Cream Sandwich)!!!
T’ ακούς κύριε Guest Post?!

pk

και η εφαρμογη explore 3d που εχουν βαλει τα σπαει το κακο ειναι οτι επειδη ειναι full hd 3d streaming αρκετες φορες κολλαει

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΕΠΟΣ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.