Samsung UN85S9, Διαθέσιμη για προπαραγγελία με τιμή 28.000 ευρώ

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της έκθεσης CES 2013 ήταν η μεγαλύτερη οθόνη 4K που είδαμε ποτέ, με διαγώνιο-ρεκόρ 85 ιντσών και την υπογραφή της Samsung, έχοντας τη κωδική ονομασία UN85S9. Τότε εύστοχα είχαμε προβλέψει ότι θα κόστιζε «πολλά», όπως και έγινε. Οι προπαραγγελίες για τα πρώτα 77 τεμάχια της τετραπύρηνης οπτικής πανδαισίας άνοιξαν στην αγορά της Κορέας, με τη τιμή της να ανέρχεται σε περίπου 28.000 ευρώ!

Η Samsung UN85S9 αναμένεται να διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, με τιμή φυσικά ανάλογη των 40.000.000 won.

Samsung UN85S9, Samsung UN85S9, Διαθέσιμη για προπαραγγελία με τιμή 28.000 ευρώ

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Παιδια εγω πουλησα 2 οικοπεδα και θα παραγγειλω τρεις-τεσσερις..μια για το σαλονι, μια για την κρεβατοκαμαρα, μια για το μπανιο και ισως μια για το μπαλκονι.. θελετε να παραγειλω και για σας?

Panagiotis-Volos

Μην είσαι μοναχοφάης πάρε και μια γιά κλήρωση εδώ.

giorgio

Panagiotis-Volos σωστός.

michalis_mclaren

σκέψου να κάνει μια υψηλή τάση και να σου καεί……φούντο κατευθείαν.,,,!!!

Νικος

Το ιδανικο για ασους παρακολουθουν τουρκικα σιλριαλς και ελληνικη superleague και σε συνδιασμο με την τιμη πιστευω οτι ειναι το τελειο πακετο για οποιν ενδιαφερεται αυτην την εποχη για καινουργια τηλεοραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.