Sat & Digital TV News Report, Κάθε Πέμπτη στο Techblog

Το μεγάλο νέο της εβδομάδας έρχεται εκ των… εσώ, αφού μια ομάδα αναγνωστών – φίλων του Digital TV info, κατέφερε και έσπασε το κρυφό μέχρι τώρα κλειδί της Digea στον δορυφόρο Eubird 33E, αλλά η απόλαυση των καναλιών της θα κρατήσει για λίγο, αφού όπως ανακοίνωσε η Digea μέχρι το τέλος της εβδομάδας εγκαταλείπει τις 33E για χάρη άλλου δορυφόρου της Eutelsat στις 3E.

Οι γκατζετάκιδες θα έχουν την τιμητική τους στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, αφού η ΕΡΤ ετοιμάζει ζωντανή μετάδοση ειδική για iPAD με apps και άλλα κόλπα. Η γνωστή σειρά επιστημονικής φαντασίας Battlestar Galactica έρχεται από το κανάλι Universal Channel που θα βρείτε στο (IPTV και δορυφορικό) πακέτο του ΟΤΕ, ενώ το γνωστό ερωτικό κανάλι Private Spice, που θα βρείτε στο πακέτο της Nova εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέες κορυφαίες παραγωγές.

Κάθε Πέμπτη Sat & Digital TV News Report, νέα στήλη στο Techblog.

————————————————————————————————————————————

, Sat & Digital TV News Report, Κάθε Πέμπτη στο Techblog

Έσπασαν το κλειδί της Digea!
Μια ομάδα μελών του forum του Digital TV info ένωσαν τις δυνάμεις τους και τα …PC τους (ή ακόμη καλύτερα τις κάρτες γραφικών τους) και κατάφεραν σκανάροντας ένα μεγάλο τμήμα του Keyspace, να βρουν το νέο κλειδί Biss της Digea που εκπέμπει στις 33E, τεχνική που στο χώρο του hacking είναι γνωστή ως Brute Force Attack. Το αποτέλεσμα; Nα έρθει και πάλι εικόνα στα κανάλια MEGA, STAR, ΣΚΑΙ, ALPHA, ALTER, ΑΝΤ1, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που βρίσκονται στο συγκεκριμένο δορυφόρο, κάτι πολύ σημαντικό για περιοχές που δεν καλύπτονται από τη Digea και η αναλογική λήψη είναι τραγική. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του δορυφορικού περιοδικού Digital TV info ή να δείτε όλες τις εξελίξεις στο forum εδώ.

————————————————————————————————————————————

Αλλαγή δορυφόρου για τη Digea!
Αλλάζει δορυφόρο η Digea! Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πλατφόρμα που μεταδίδει το σήμα των πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικών σταθμών μετακινείται εντός της εβδομάδας από τις 33 μοίρες ανατολικά στις 3 μοίρες ανατολικά, σε δορυφόρο του EutelSat. Αιτία είναι η πληρέστερη κάλυψη του δικτύου αναμεταδοτών ανά την Ελλάδα, καθώς με την ισχύουσα μεταφορά του σήματος εντοπίστηκαν προβλήματα σε περιοχές της χώρας. Πάντα κατά πληροφορίες το θέμα είχε τεθεί στον EutelSat από τη Digea εδώ και λίγο καιρό και τώρα έφθασε η στιγμή της μετακίνησης.

————————————————————————————————————————————

, Sat & Digital TV News Report, Κάθε Πέμπτη στο Techblog

Battlestar Galactica στο Universal Channel
Το Universal Channel φέρνει στην Ελληνική τηλεόραση μια από τις αγαπημένες σειρές επιστημονικής φαντασίας, το “Battlestar Galactica” (1ος κύκλος). Για όλο το Μάιο και ως περίπου τα τέλη Ιουνίου θα μεταδίδονται δύο επεισόδια κάθε Σάββατο βράδυ (στις 21:00 και 21:50 αντίστοιχα), στη ζώνη Sci Fi του Universal Channel. Ο κύκλος αυτός με 13 ωριαία επεισόδια, συνεχίζει από το σημείο που είχε σταματήσει η μίνι σειρά επεισοδίων του Battlestar Galactica στο Sci Fi.

————————————————————————————————————————————

, Sat & Digital TV News Report, Κάθε Πέμπτη στο Techblog

Το Final 4 της Κωνσταντινούπολης σε iPad από την ΕΡΤ
Αγώνα δρόμου κάνουν στην ΕΡΤ θέλοντας να κερδίσουν το στοίχημα καινοτομίας στην κάλυψη και μετάδοση των μεγάλων αθλητικών γεγονότων το επόμενο διάστημα. Εν αρχή είναι η μετάδοση των αγώνων του Final 4 της Κωνσταντινούπολης από τις 11 ως τις 13 Μαΐου. Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε HDTV, όπως και ο μεγάλος τελικός του Champions League στις 19 Μαΐου. Το στοίχημα για τους ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης είναι να καταφέρουν να παρουσιάσουν τους αγώνες και στην εφαρμογή που ετοιμάζουν για κινητά τηλέφωνα και iPad. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν επίσης στη web TV της ΕΡΤ. Προς το παρόν δεν έγιναν επαφές με ιδιωτικούς σταθμούς που ενδιαφέροντα για τα στιγμιότυπα από το Final 4. Κι όλοι θυμόμαστε τα περυσινά επεισόδια και καταγγελίες για την «κλοπή» της εικόνας της ΕΡΤ από το Final 4 της Βαρκελώνης από τα ιδιωτικά κανάλια.

————————————————————————————————————————————

Καυτές πρεμιέρες στο Private Spice το Μάιο
Το Private Spice υποδέχεται το Μάιο με πλούσιο πρόγραμμα και 8 νέες ολοκαίνουριες ταινίες εκ των οποίων οι τρείς είναι παραγωγής της Private Gold Films, ένα blockbuster, δύο παρωδίες γνωστών ταινιών και 2 κανονικές αμερικανικές παραγωγές.

————————————————————————————————————————————

Τη στήλη Sat & Digital TV News Report επιμελείται το μηνιαίο περιοδικό για τη δορυφορική και ψηφιακή τηλεόραση Digital TV info.
, Sat & Digital TV News Report, Κάθε Πέμπτη στο Techblog

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Digital TV Software

Άσχημα νέα για τους συνδρομητές της Hulu TV – Έρχεται άνοδος τιμών

Άσχημα νέα έρχονται για τους συνδρομητές τη Hulu + Live TV, καθώς το πακέτο Live TV της πλατφόρμας θα κοστίζει περισσότερο από τις 8 Δεκεμβρίου 2022.

Space News Report News Report Space News Report vembos

Space News Report – 12.12.2012

Ένα νέο τροχοφόρο σχεδιάζει να στείλει η NASA στον Άρη το 2020 –αλλά δεν φαίνεται να έχει και ιδιαίτερη δυνατότητα να εντείνει την εξερεύνηση του πλανήτη. Παράλληλα καταστρώθηκε ένα πλάνο για την συλλογή σωματιδίων από τους γκέιζερ του Εγκέλαδου, νέα δορυφορικά πλάνα αποκαλύπτουν ένα φαντασμαγορικό νυχτερινό πανόραμα της Γης, ενώ συμπληρώθηκαν σαράντα χρόνια από την […]

Space News Report News Report Space Space News Report

Space News Report – 05.12.2012

Ανακοινώθηκε τελικά η «συνταρακτική» ανακάλυψη που πραγματοποίησε το Curiosity στον Άρη. Όμως μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί η ανακάλυψη κοιτασμάτων πάγου στον φλογισμένο Ερμή. Στο μεταξύ ανακαλύφθηκε μια διαστημική ρουφήχτρα που ξερνά μάζα 400 Ηλίων κάθε χρόνο, ενώ 11 εργαστήρια μελετούν αστρόσκονη που έφερε στη Γη ένα ιαπωνικό διαστημόπλοιο μετά από πολλές περιπέτειες.

Space News Report News Report Space Space News Report

Space News Report – 21.11.2012

Δυο άντρες και μια γυναίκα προσεδαφίστηκαν στις χιονισμένες στέπες της Κεντρικής Ασίας ολοκληρώνοντας ακόμα μια αποστολή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Στο μεταξύ ανακαλύφθηκε ότι κάποτε έρεε ζεστό νερό στον Άρη, εντοπίστηκε ένας εξωπλανήτης ορφανός από ήλιο, ενώ χάρη σε ένα εντυπωσιακό βαρυτικό φαινόμενο έγινε εφικτή η ανακάλυψη του πιο μακρινού γαλαξία του σύμπαντος.