Sharp ICC Purios, Τηλεόραση UHD 60 ιντσών με τιμή 24.000 ευρώ

Τι να πάρω, αυτοκίνητο ή τηλεόραση; Αυτό είναι το δίλημμα όταν έρχεται η στιγμή που μαθαίνεις την τιμή της 60ιντσών Sharp ICC Purios με ανάλυση UHD (Ultra high definition) 3840×2160 pixels. Το ιαπωνικό κόσμημα θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση CES 2013 αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και για όσους ενδιαφέρεστε θα ξεκινήσει να πωλείται τον Φεβρουάριο με τιμή 24.000 ευρώ.

Μοντέλα τηλεοράσεων με πάνελ UHD (ονομάζεται και 4K) έχουν παρουσιάσει η Sony και η LG στις 84 ίντσες και η Toshiba στις 55 ίντσες. Η ανάλυση UHD είναι 4 φορές μεγαλύτερη από την Full HD που γνωρίζουμε σήμερα.

, Sharp ICC Purios, Τηλεόραση UHD 60 ιντσών με τιμή 24.000 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jim

να μια τηλεοραση που αξιζει τα ευρω της. και μιλαω σοβαρα

koprodogis

Ποιο το νοημα ομως οταν ακομα δεν εχει βγει φορματ βιντεο με τετοια αναλυση?

takis1994

αμμ πεστα..εν τω μεταξυ για μενα τετοια αναλυση πανω απο 50′ εχει νοημα (θα ελεγα και παραπανω , αλλα μερικοι εδω περα φαινεται οτι βλεπουν τηλεοραση απο το 1.5 μετρο).

Εε οχι ρε φιλε jim δεν αξιζει και τα λεφτα της.24.000 Ε δεν ειναι και value for money μην μας τρελενεις. Το γεγονος οτι ειναι καινουργιες στην αγορα της οδηγηει σε αυττην την εξωφρενικη (για τηλεοραση θεωρω οτι ειναι) τιμη.

Θυμασαι τι ειχε γινει με τις full hd παλαιοτερα? Τωρα βρησκεις με 400 Ε

Άγγελος

καλύτερα να πάρω αμάξι και να το φορτώσω τηλεοράσεις παρά να πάρω αυτή και να την διαλύσω!

Manolis

ναι αλλα φανταστειτε να βλεπετε το αβαταρ σε αυτο..δεν θα βλεπετε την ταινια απλα θα στε ΜΕΣ ΣΤΗ ΤΑΙΝΙΑ

costas

@ Νιο εννοειται πως για να αγορασει ενας τετοια τηλεοραση εχει τα λεφτα για να κανει ολα αυτα που ανεφερες και βιλες και 10 αυτοκινιτα στο γκαραζ δεν απευθηνεται στο ευρη κοινο,μετα απο πεντε χρονια που θα κανει 2000 ευρο βλεπουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet 4K YouTube

Μείωση τιμής για το YouTube TV 4K Plus

Το YouTube μπορεί να ξεκίνησε ως μία δωρεάν πλατφόρμα μουσικής, όμως πλέον οι επιλογές για τους χρήστες είναι ατελείωτες, όπως το YouTube TV 4K Plus.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Home Cinema LG OLED 4K

Mε κάθε αγορά μιας LG OLED GX TV δώρο ένα GX Sound Bar

Απόλυτη οπτικοακουστική αρμονία στον χώρο σας με την OLED GX TV και το κορυφαίο GX Sound Bar της LG. Mε κάθε αγορά μιας OLED GX TV δώρο ένα GX Sound Bar.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.