Sharp LC-90LE745U, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED 90 ιντσών

H Sharp LC-90LE745U είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση LED με διαγώνι0 90 ιντσών και μπορεί να απεικονίσει περιεχόμενο 3D (τεχνολογία Active) σε πλήρη ανάλυση Full HD 1920×1080 pixels. Φυσικά είναι Smart TV με δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ και επιλογή μέσα από δεκάδες εφαρμογές αλλά και πλήρες web browser. Η τιμή που ανακοινώθηκε για την Αμερική είναι 11.000 δολάρια, κάπου στα 8.750 ευρώ.

, Sharp LC-90LE745U, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED 90 ιντσών

, Sharp LC-90LE745U, Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED 90 ιντσών

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Vasilis

σε αυτήν την διάσταση το 1080p το pixel θα έχει μέγεθος τραπεζαρίας!

techviewGr (Iphonias)

oντως εσχος επρεπε να ηταν 4Κ…

Panagiotis-Volos

Νομίζω ότι κάνετε λαθός γιατί μιλάει για 3D σε full HD. Av δεν κάνω λαθός το πάνελ πρεπεί να είναι 4Κ για να βγάλει 3D σε full HD.

gpower

πρεπει να κατσεις μισο χιλιομετρο μακρυα για να μην βλεπεις τα πιξελ!

Γιωργος Αγριανιτης

O φιλος Panagiotis-Volos μαλλον εχει δικιο παιδια…
Ας μην την θαβουμε την tv ακομα δεν ξερουμε επισημα specs!
Εξ’αλλου δεν νομιζω να εχουν μυαλο στην sharp να φτιαχνουν τετοια κομματια και να μην εχουν να υπολογισουν ποσο pixeλιασμενη θα ειναι η εικονα…:)

O φίλος Panagiotis-Volos μάλλον μπερδεύει το passive 3D με το active 3D.
Στην παθητική τεχνολογία είναι που η τηλεόραση “χωρίζει” την εικόνα σε λωρίδες για να επιτευχθεί το 3D. Οπότε και είναι δια δύο, άρα εκεί για να παραχθεί Full HD 3D θέλει μεγαλύτερη ανάλυση για να μη διαιρεθεί παραπάνω το 1080p.
Στην ενεργητική τεχνολογία όποια κι αν είναι η ανάλυση της εικόνας, αυτή και σου “πετάει” στο κάθε μάτι ο φακός των γυαλιών.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία όπως λέει και το άρθρο διαθέτει Active 3D, οπότε η ανάλυση της οθόνης είναι μια και μοναδική, 1920x1080p.
Η Sharp προφανώς και προορίζει αυτή την τηλεόραση για μεγάλα σαλόνια με πάνω από 3-4 μέτρα απόσταση. Σίγουρα θα χρειαζόταν panel μεγαλύτερης ανάλυσης σε τόσες πολλές ίντσες όπως και να χει..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.