Sharp XV-Z30000, 3D DLP προβολέας με HDMI 1.4

Νέο 3D προβολέα προσέθεσε η Sharp στη γκάμα της. Είναι ο XV-Z30000 τεχνολογίας DLP, ο οποίος είχε ανακοινωθεί στη CES 2012, χρησιμοποιεί για την αναπαραγωγή της εικόνας 1xDMD 0,65″, ανάλυσης 1080p. H φωτεινότητα του προβολέα είναι 1600 ANSI Lumens, τα οποία «παράγονται» από μία λυχνία 250W. Οι προδιαγραφές του προβολέα, όπως τις δίνει η Sharp, κάνουν λόγο για αντίθεση εικόνας 50.000:1.

Ο φακός του XV-Z30000 δίνει αρκετά καλό zoom 2x. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι υποδοχές σύνδεσης που διαθέτει ο XV-Z30000, καθώς εκτός από την υποχρεωτική HDMI 1.4 για την προβολή 3D, υπάρχουν ακόμη RS-232C για την ενσωμάτωση του σε σύστημα αυτοματισμού και θύρα Ethernet για σύνδεση σε δίκτυο. Σύμφωνα με τη Sharp η εικόνα 3D που παράγει ο XV-Z30000 είναι φωτεινή και με ελάχιστο crosstalk. Στην Ευρώπη η τιμή του υπολογίζεται στα 4000€ και στη συσκευασία περιλαμβάνεται ένα ζευγάρι 3D Shutter Glasses.

, Sharp XV-Z30000, 3D DLP προβολέας με HDMI 1.4

Πηγή: Imageview.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

4000€; Οκ,θα πάρω κάνα δυο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Sharp foldable smartphone με οθόνη AMOLED 6,18 ιντσών και αντοχή 300.000 αναδιπλώσεων [video]

Τα foldable smartphones χρησιμοποιούν ιδιαίτερα πρώιμες τεχνολογίες και για πολλούς δεν έχουν ακόμη κάποια ουσιώδη χρησιμότητα. Παρ’ όλα αυτά, όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν από ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο.

Smartphones featured Sharp Sharp Android Smartphones

Η Sharp φέρνει το πρώτο smartphone με δύο notch και high-end χαρακτηριστικά

Τη στιγμή που οι περισσότεροι κατασκευαστές δείχνουν μια τάση όχι μόνο να ελαχιστοποιήσουν το μέγεθος του notch αλλά και να στραφούν σε οθόνες με all-screen σχεδιασμό, η Sharp κάνει το αναπάντεχο και προσθέτει δεύτερο notch στην οθόνη του AQUOS R2 compact μαζί με high-end χαρακτηριστικά.