Sonance DAB1, Μουσική σε όλο το σπίτι

, Sonance DAB1, Μουσική σε όλο το σπίτιΣε ένα σύγχρονο σπίτι η ανάγκη για ήχο σε κάθε δωμάτιο έχει γίνει επιτακτική. Η Sonance παρουσιάζει το σύστημα DAB1 δίνοντας τη λύση σε όσους θέλουν ήχο σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Με 6 στερεοφωνικές εξόδους ηχείων ο Ραδιοενισχυτής DAB1 σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μουσική σε έως 6 ζώνες από 4 διαφορετικές πηγές, και μάλιστα με τη δυνατότητα κάθε ζώνη να παίζει ταυτόχρονα από διαφορετική πηγή.

, Sonance DAB1, Μουσική σε όλο το σπίτιΕκτός από το πλήρες τηλεχειριστήριο που συνοδεύει τον Ραδιοενισχυτή DAB1, μπορείτε προαιρετικά να προσθέσετε το DAB1 In-wall keypad και να ελέγχετε από το σημείο που είστε τον ήχο από την πηγή που εσείς θέλετε.

Sonance DAB1
Ραδιοενισχυτής 6 στερεοφωνικών ζωνών ισχύος 12×30 Watt @ 8Ohm.
Ραδιοφωνικός δέκτης FM/AM.
4 είσοδοι ήχου RCA.
Έξοδοι Pre-out για χρήση τελικού ενισχυτή σε όλες τις ζώνες.
Δυνατότητα σύνδεσης 4 συστημάτων μαζί για διανομή ήχου έως 24 ζώνες.
Πλήρες τηλεχειριστήριο με λειτουργία ζωνών on/off.
Προαιρετικό φωτιζόμενο Keypad τοίχου με ενσωματωμένο δέκτη IR για έλεγχο από κάθε δωμάτιο.
Ταυτόχρονη και τελείως ανεξάρτητη λειτουργία διαφορετικών συσκευών αναπαραγωγής ήχου.
4 προγραμματιζόμενες είσοδοι IR.
Οθόνη 2 γραμμών πληροφοριών στην πρόσοψη.
Συνεργάζεται με τα πολυχειριστήρια Pronto της Philips.
Τιμή: 2737 ευρώ (με ΦΠΑ)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.