Sony, Μείωση 40% στο πλήθος των μοντέλων τηλεοράσεων

H Sony βρίσκεται σε μια διαδικασία σημαντικών αλλαγών, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Kaz Hirai, του νέου CEO της εταιρείας, με γνώμονα τη μείωση του κόστους και την αύξηση της κερδοφορίας. Μία από τις κινήσεις που θα γίνουν θα είναι η μείωση των μοντέλων TV που προσφέρει η εταιρεία και η περαιτέρω έμφαση σε τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED και Crystal LED.

Ο σκοπός της Sony είναι να καταφέρει να πετύχει μείωση της τάξης του 60% στο κόστος παραγωγής τηλεοράσεων μέχρι το τέλος του 2013, με παράλληλη μείωση 30% του λειτουργικού κόστους της εταιρείας, κάτι που θα σημάνει και σειρά περικοπών προσωπικού.

, Sony, Μείωση 40% στο πλήθος των μοντέλων τηλεοράσεων

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.