Κυριακή
22/04/2012

Sony BDP-S790, Blu-ray player με διπύρηνο επεξεργαστή και 4K upscaling

Το Sony BDP-S790 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στο εξωτερικό και ελπίζουμε σύντομα και στην Ελλάδα. Το flagship μοντέλο της Sony στα Blu-ray player, το BDP-S790 διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά ποιότητας και ευελιξίας. Πέρα από την αναπαραγωγή Blu-ray Disc, DVD και CD, το κορυφαίο αυτό player διαθέτει ενσωματωμένο Wi-Fi και υποστηρίζει ψηφιακές υπηρεσίες από το Sony Entertainment Network, αλλά και άλλους παρόχους υπηρεσιών streaming όπως η UltraViolet στην Αμερική.

Sony BDP-S790, Blu-ray player με διπύρηνο επεξεργαστή και 4K upscaling

Το up-scaling της εικόνας σε 4k αφορά πηγές High Definition και Standard Definition και όχι μόνο: Το up-scaling σε 4k αφορά και υλικό 3D! Οι απίστευτες επιδόσεις του Sony BDP-S790 επιτυγχάνονται με τη χρήση διπύρηνου επεξεργαστή, ο οποίος προσφέρει επιπλέον γρήγορη απόκριση στις εντολές του χρήστη. Τις δυνατότητες του Sony BDP-S790 περιλαμβάνονται επιπλέον αναπαραγωγή από USB, αποθορυβοποίηση από κάθε δικτυακή πηγή (IP Content Noise Reduction), διπλή έξοδος HDMI, είσοδος IR και πλούσιο υλικό από τo Sony Entertainment Network, αλλά και Social media μέσω των Socialize, Twitter και Facebook.

Η τιμή προπαραγγελίας του Sony BDP-S790 στην Αμερική είναι περίπου 250 δολάρια, κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως να έχει καλή τιμή και στην Ελλάδα.

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


3 Σχόλια

  1. Ο/Η tainia λέει:

    πολύ καλό μηχανάκι!!! κρίμα που σαν Ελλάδα πιστεύω θα χάσουμε το επόμενο τεχνολογικό βήμα στις ταινίες λόγω της «οικονομικής κρίσης»!!!

  2. Ο/Η anonymous λέει:

    Βέβαια εδώ βάλανε πυρήνες στις τηλεοράσεις… Στα dvd-blu-ray player δεν θα έβαζαν;

  3. Ο/Η noJobs λέει:

    Καλώστηνα και ας άργησε! Καιρός ήταν να βγάλει και η Sony ένα player της προκοπής!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.