Sony Catch Up TV, Νέα υπηρεσία σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑI

Η Sony ανακοινώνει τη διάθεση στην ελληνική αγορά της νέας υπηρεσίας Catch Up TV με ελληνικό περιεχόμενο. Η νέα υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγαπημένες σας εκπομπές που έχουν ήδη προβληθεί στην τηλεόραση, με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από την 1η Φεβρουαρίου 2012, σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑI.

, Sony Catch Up TV, Νέα υπηρεσία σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑI

Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι απλή: χρειάζεστε μόνο μια συσκευή Sony, η οποία διαθέτει την πλατφόρμα BRAVIA Internet Videο (Sony Internet TV ή Sony Blu-Ray player ή Sony Home Cinema ή Sony Μedia Player) και σύνδεση με το Internet (ασύρματη ή μέσω LAN). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια ανανέωση περιεχομένου Internet στη συσκευή σας και στη συνέχεια, ένα εικονίδιο της τηλεόρασης του ΣΚΑI θα εμφανιστεί, δίνοντας πρόσβαση στην υπηρεσία. Πατώντας στο εικονίδιο, έχετε πρόσβαση σε ένα ηλεκτρονικό αρχείο με όλα τα προγράμματα παραγωγής ΣΚΑI που είναι διαθέσιμα στο site του σταθμού και προβλήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για τη δική σας ευκολία οι εκπομπές είναι ταξινομημένες ανά κατηγορία για να επιλέξετε αυτή που σας ενδιαφέρει και είναι διαθέσιμες άμεσα, λίγες μόνο ώρες μετά από τη λήξη της προβολής τους.

Με μεγάλη ευκολία, άνεση και ταχύτητα, έχετε, πλέον, πρόσβαση στο περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει, χωρίς μεγάλη αναζήτηση, χωρίς επιπλέον συσκευές και το πιο σημαντικό – χωρίς διακοπές στη ροή εικόνας!

Οι συσκευές της Sony που προσφέρουν πρόσβαση στην υπηρεσία Sony Catch Up TV
, Sony Catch Up TV, Νέα υπηρεσία σε συνεργασία με την τηλεόραση του ΣΚΑI

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πολύ καλή κίνηση, μακάρι να συνεχιστεί και με άλλα ελληνικά κανάλια.

Δημητρης

επειδη εδω και καιρο εχει εμφανιστει στην τηλεοραση μου σας λεω οτι δεν ειναι και τιποτα το φοβερο.Βιντεακια απο παλαιοτερες ειδησεις εχει

GrandeJim

Tις Samsung οι smart tv εχουν αυτη την εφαρμογη εδω και κατι μηνες…κοντα στο 6μηνο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.