Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Ο ενισχυτής home cinema Sony DA5700ES διαθέτει 7.2 κανάλια ήχου, τα οποία μπορούν να μετατραπούν εύκολα σε 9.2 μεταμορφώνοντας το σαλόνι σας στον ισχυρότερο ηχητικά κινηματογράφο. Επιπλέον, οι ταινίες και η μουσική που απολαμβάνετε δεν προέρχονται αποκλειστικά από δίσκους αλλά On Demand μέσω internet και μέσω Internet Radio.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του flagship ενισχυτή A/V (audio video) της Sony, οποίος διακρίνεται για την κορυφαία ποιότητα της κατασκευής του, με τα υλικά να ποιοτικά και φτιαγμένα με ακρίβεια, έτσι ώστε να αποδίδει άριστη ηχητική ποιότητα.

Ανάμεσα στα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά του ενισχυτή είναι το “Vocal Height Mode”. Η ενεργοποίηση του εγγυάται ότι δεν θα χαθεί ούτε… ανάσα από τους διαλόγους, τονίζοντας την αντίστοιχη ηχητική περιοχή, φέρνοντας την στην επιφάνεια των εφέ. Επιπλέον, η ηχητική σκηνή που «στήνει» ο DA5700ES μπορεί να διαθέτει και ύψος, με την προαιρετική προσθήκη δύο επιπλέον εμπρόσθιων καναλιών (Front High speakers).

Για να ρυθμίσετε τον ενισχυτή δεν χρειάζεται να είστε μηχανικός ήχου στο Hollywood. Όλη τη βρώμικη (και δύσκολη) δουλειά αναλαμβάνει το σύστημα Digital Cinema Auto Calibration EX (DCAC EX) που διαθέτει ο DA5700ES. Αυτό που έχετε εσείς να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το στερεοφωνικό μικρόφωνο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του DA5700ES στη θέση ακρόασης και το DCAC EX θα βελτιστοποιήσει τις ηχητικές παραμέτρους του ενισχυτή με βάση τις αποστάσεις (distances), τις καθυστερήσεις (delays) και τη θέση των ηχείων σας. Οι υπηρεσίες του DA5700ES επεκτείνονται ακόμη στην ακρόαση μουσικής μέσω του υπολογιστή με την ενσωμάτωση USB DAC, ο οποίος αναπαράγει τη μουσική συλλογή που βρίσκεται στο PC σας με τον καλύτερο τρόπο.

, Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

, Sony DA5700ES, Αυθεντικός ήχος, κορυφαία ποιότητα κατασκευής

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.