Νέοι ενισχυτές home cinema από τη Sony – Νέα standards στην ευελιξία και την απλότητα

, Νέοι ενισχυτές home cinema από τη Sony – Νέα standards στην ευελιξία και την απλότηταΑκολουθώντας την επιτυχία της σειράς δεκτών ES, η οποία κυκλοφόρησε πέρυσι και έλαβε επαίνους σε όλη την Ευρώπη, η Sony διευρύνει την σειρά δεκτών AV της με τρία νέα μοντέλα: τα STR-DG510, STR-DG710 και STR-DG910.

Συνδυάζοντας απλότητα στις ρυθμίσεις και τη χρήση με προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης και εξαιρετική απόδοση, διατηρώντας παράλληλα ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, οι νέοι δέκτες έχουν σχεδιαστεί για να αποτελέσουν το επίκεντρο κάθε οικιακού συστήματος ψυχαγωγίας και απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες χρηστών, από αυτούς που αγοράζουν για πρώτη φορά επίπεδη οθόνη ως τους αφοσιωμένους παίκτες ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Χάρη στο επαναστατικό σύστημα DM Port, μπορείτε να συνδέσετε στους δέκτες ακόμα και το κινητό σας τηλέφωνο, το Network WALKMAN σας ή τον υπολογιστή σας και να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή ήχου μέσα από τα ηχεία σας.

Οι μηχανικοί της Sony σχεδίασαν τα νέα μοντέλα ώστε να είναι όσο το δυνατόν απλούστερα στη χρήση, χωρίς όμως να θυσιάζουν την ποιότητα του ήχου. Και οι τρείς δέκτες – ο STR-DG510, ο STR-DG710 και ο κορυφαίος δέκτης της σειράς STR-DG910 – διαθέτουν πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία ρύθμισης για την προσαρμογή του ήχου στο χώρο και τη διάταξη ηχείων του κάθε χρήστη, χρησιμοποιώντας το σύστημα Digital Cinema Auto Calibration που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στη σειρά δεκτών ES.

Το κορυφαίο μοντέλο STR-DG910 είναι ένας πλήρως εξοπλισμένος δέκτης AV επτά καναλιών, με τιμή που απευθύνεται στην ευρεία καταναλωτική αγορά και δυνατότητες που ξεπερνούν αυτές πολλών πολύ ακριβότερων μοντέλων. Σε αυτές περιλαμβάνεται η πλήρης συμβατότητα με ήχο high-definition Linear PCM οκτώ καναλιών από Blu-ray players, αύξηση ανάλυσης εικόνας (upscaling) ως και HDMI 1080, σύνδεση όλων των συσκευών στην τηλεόραση μέσω ενός μόνο καλωδίου και HDMI switcher/repeater 3 εισόδων / 1 εξόδου ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει εξαγωγή ήχου από μια σύνδεση HDMI περνώντας παράλληλα το σήμα εικόνας στην τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο απαιτείται μόνο ένα καλώδιο για τη σύνδεση μιας κατάλληλης συσκευής αναπαραγωγής στον δέκτη και άλλο ένα για τη σύνδεση του δέκτη με την τηλεόραση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λουφάκης Ι

Δεν κάνει Up το σήμα σε 1080p αλλά επιτρέπει την διεύλετση του. Πηγή Sony Hellas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.