Sony SMP-N100, Media player και Bravia Internet video

Τώρα, η Sony φέρνει το BRAVIA Internet Video σε κάθε χώρο του σπιτιού σας με την κυκλοφορία του SMP-N100, ενός Δικτυακού Media Player με compact σχεδίαση, ο οποίος προσφέρει και σύνδεση Wi-Fi με το οικιακό σας δίκτυο, αλλά και συμβατότητα με το πρωτόκολλο DLNA για να απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία περιεχομένου, τόσο ηχητικού όσο και οπτικού.

, Sony SMP-N100, Media player και Bravia Internet video

Η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video επιτρέπει την άμεση online πρόσβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών ψυχαγωγίας, όπως στο YouTube, σε υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής εκπομπών (catch-up TV) και σε ταινίες.

Όπως και η πλατφόρμα BRAVIA Internet Video, έτσι και το SMP-N100 είναι συμβατό με μια μεγάλη ποικιλία φορμά αρχείων και διαθέτει το σύστημα μείωσης θορύβου της Sony ‘IP Content Noise Reduction’ για να βελτιώνει την ποιότητα του streaming βίντεο – ιδιαίτερα χρήσιμο για το YouTube! Και όλα είναι προσβάσιμα με την μπάρα πλοήγησης XrossMedia Bar και τα απλά μενού της στην οθόνη, ή μέσω δωρεάν μικροεφαρμογών (apps) για iPhone/iPod Touch και συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Χρησιμοποιώντας την δυνατότητα BRAVIA Internet Video που διαθέτει το SMP-N100 μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα ψυχαγωγικού περιεχομένου με λίγα μόνο κλικ του χειριστηρίου. Μπορείτε να δείτε τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε με τις υπηρεσίες ετεροχρονισμένης προβολής (catch up TV) οι οποίες εξαπλώνονται ταχύτατα σε όλη την Ευρώπη, να απολαύσετε έναν ολόκληρο κόσμο online βίντεο μέσω υπηρεσιών όπως το YouTube, ή να παραγγείλετε κάποια από τις τελευταίες κινηματογραφικές επιτυχίες σε κάποιον πάροχο TV on demand.

Επιπλέον, το SMP-N100 διαθέτει την υπηρεσία Video On Demand powered by Qriocity , η οποία από το φθινόπωρο θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη αρχίζοντας από την Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για μια υπηρεσία της Sony η οποία σας δίνει άμεση on-demand πρόσβαση στις τελευταίες επιτυχίες του Hollywood και σε κλασσικές ταινίες, με επιλογή υψηλής (HD) ή συμβατικής ανάλυσης. Με την έξοδο βίντεο 1080P σε HDMI και την συμβατότητα με τα τελευταία high-definition φορμά ήχου, όπως το dts 2.0+Digital Out και το DOLBY DIGITAL PLUS, αυτή η μικρή, κομψή συσκευή είναι πανέτοιμη να σας χαρίσει την πλήρη εμπειρία του home cinema – σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας θελήσετε.

Το ενσωματωμένο σύστημα ασύρματης δικτύωσης Wi-Fi για το οικιακό σας δίκτυο LAN, σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο ίντερνετ, η να στείλετε περιεχόμενο από τους υπολογιστές και τις συσκευές αποθήκευσης του οικιακού σας δικτύου, οπουδήποτε υπάρχει συσκευή τηλεόρασης μέσα στο σπίτι. Δείτε τις αγαπημένες σας ταινίες ή τις τηλεοπτικές εκπομπές που χάσατε (μέσω ‘catch up TV’), στην κουζίνα, την κρεβατοκάμαρα ή το γραφείο σας. Χρησιμοποιήστε περισσότερες συσκευές SMP-N100 για να μπορέσει όλη η οικογένεια να έχει άμεση πρόσβαση στην ψυχαγωγία που προτιμά – ασύρματα.

To SMP-N100 είναι συμβατό με το πρωτόκολλο DLNA για άμεση σύνδεση ‘plug and play’ με όλες τις συμβατές συσκευές στο οικιακό δίκτυο. Η τεράστια συμβατότητα με τα πιο πολλά από τα φορμά αρχείων που κυκλοφορούν, σημαίνει ότι όχι μόνον αναπαράγει τα περισσότερα φορμά εικόνας –υποστηρίζοντας συστήματα αρχείων τόσο FAT32 όσο και NTFS­–, αλλά αναπαράγει και τα μουσικά σας αρχεία, και προβάλλει τις φωτογραφίες σας στην τηλεόραση. Έτσι όλη η ψυχαγωγία βρίσκεται στα χέρια σας. Μπορεί ακόμη να αναπαράγει περιεχόμενο –όπως αρχεία DivXHD, MKV και AVCHD– τοπικά, μέσω της θύρας USB που διαθέτει στην πρόσοψή του.

Το SMP-N100 σάς δίνει –απλά και έξυπνα– πρόσβαση σε όλο σας το περιεχόμενο media χρησιμοποιώντας τα on-screen μενού της μπάρας πλοήγησης XrossMedia της Sony και ένα τηλεχειριστήριο. Αλλά η καινοτομία του περιβάλλοντος χρήστη, όσον αφορά τον χειρισμό του συστήματος, δεν σταματάει εδώ! Με τη χρήση των δωρεάν μικροεφαρμογών που μπορείτε να κατεβάσετε από το δικτυακό κατάστημα της Apple, (Apple App Store), ή το αντίστοιχο Android Market, μπορείτε να ελέγχετε όλο το σύστημα ψυχαγωγίας με το iPhone, το iPod Touch ή κάποια φορητή συσκευή που χρησιμοποιεί Android ως λειτουργικό σύστημα. Πλήρης έλεγχος στα δάκτυλα του χεριού σας.

Το SMP-N100 θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από τον Οκτώβρη του 2010.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ben

Καλά όλα αυτά… Αλλά το κουτάκι θα περιέχει και Google TV???
Αλλιώς τί να το κάνω? Αγοράζω αν είναι το Logitech Revue…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.