Sony Ultra HD 4K TVs: Έρχονται το καλοκαίρι πιο λεπτές από iPhone 6

Η Sony ανακοίνωσε ότι το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει τις νέες Ultra HD 4K τηλεοράσεις οι οι οποίες στο πιο λεπτό τους σημείο θα έχουν πάχος μόλις 0.2 ίντσες, πιο λεπτές και από το iPhone 6. Υπάρχουν δυο μοντέλα, η X900C στις 55 και 65 ίντσες, και η X910C στις 75 ίντσες.

Οι Sony X900C και X910C έχουν οθόνες με περιθώρια τα οποία είναι πολύ λεπτά. Αν και δεν φτάνουν τις οθόνες της Samsung οι οποίες είναι πραγματικά από άκρη σε άκρη, είναι πολύ σημαντικό βήμα για την Sony. Όσο για το πάχος, το πάνω μέρος είναι πολύ λεπτό, ενώ η κάτω πλευρά έχει μεγαλύτεροι πάχος διότι έπρεπε να χωρέσουν κάπου οι HDMI και USB θύρες.

Η ανάλυση της οθόνης είναι 3840×2160 pixels, έχουν πιο ευρεία γκάμα χρωμάτων και μεγαλύτερη φωτεινότητα, χάρη στον νέο 4K επεξεργαστή X1.

Επιπλέον, οι Sony X900C και X910C έρχονται με το Android TV της Google, που σημαίνει πλήρη πρόσβαση σε Google Play, Netflix, YouTube, Amazon Instant Video κλπ. Υποστηρίζουν Google Cast που επιτρέπει την προβολή περιεχομένου από κινητό, tablets και υπολογιστές πολύ εύκολα και γρήγορα.

Όσο για τις τιμές, κάποιες ενδεικτικές είναι 4.500 δολάρια για την 65 ιντσών X930C και 8.000 δολάρια η 75 ιντσών X940C, οι οποίες είναι διαθέσιμες για προ-παραγγελία.

Sony X900C
sony uhd 4k tv, Sony Ultra HD 4K TVs:  Έρχονται το καλοκαίρι πιο λεπτές από iPhone 6

Sony X940C
sony uhd 4k tv, Sony Ultra HD 4K TVs:  Έρχονται το καλοκαίρι πιο λεπτές από iPhone 6

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Theo

Η σύγκριση γιατί γίνεται με το iphone 6; Που κολλάει πάλι το iphone; Γιατί δεν συγκρίνεται με το καινούριο z4 αν θέλουν να συγκρίνουν το πάχος, τη στιγμή που κυκλοφορούν πιο λεπτά κινητά. Σε λίγο θα βγαίνουν ειδήσεις, νέα τοστιέρα πιο λεπτή από iphone 6. Ότι να ‘ναι.

One

Καπου διαβασα οτι οι νεες οθονες της Sony θα εχουν Dragontail τζαμι για αντοχη και προστασια στις γρατζουνιες αλλα δεν βλεπω να το αναφερουν στα χαρακτηριστικα του.

Babis

Οι Samsung ακόμη και οι φετεινές, δεν είναι καθόλου απο άκρη σε άκρη.Κακώς το αναφέρει η αρχική πηγή (mashable).
Ασχέτως, η Sony φαίνεται να έχει φέτος ανταγωνιστικές τιμές vs SΑΜ, αν ισχύουν οι ανακοινώσεις για SONY που τις θέλουν να ερχονται τέλος Μαίου. Επίσης η προσέγγιση της SONY φέτος με έμφαση στο Upscaling είναι πιό ρεαλιστική απo τη Samsung που παρουσιάζει μεν τεχνολογική πρωτοπορία στο HDR αλλά σε εκτός πραγματικότητας τιμές και το χειρότερο με έμφαση στο 4Κ content που πρακτικά δεν υφισταται. (μη ξεχάσω να πάρω 4Κ κινητό να τραβάω βινεάκια 4Κ για να δικαιολογήσω την τηλεόραση!)
Θυμάστε πριν 4 χρόνια που μας φλώμωναν με το 3D? Βάζει πλέον κανείς στο σπίτι τις γυαλούμπες ????

Μάκης

@Theo γιατί τους Αμερικάνους τους βολεύει να συγκρίνουν τα πάντα με το iPhone, ακόμη και τις τοστιέρες!

panagiotis

γιατι η σύγκριση με το iPhone και οχι με το s6 π.χ.????
σταματηστε επιτελους με την διαφημιση…

Κώστας Βλαχάκης

Ηρεμίες παιδιά.

Lsantas

Δεν έπρεπε να τις κάνουν πιο λεπτές και πιο ελαφριες… Όποιος έχει παιδιά(μωρά) με καταλαβαίνει. Έχω πάρει μια LG plasma 50 άρα και είναι βράχος 40 κιλά πράμα.

Alexis

Συμφωνώ και γω! Διαφήμιση του iphone 6 λες και δεν υπάρχουν πιο λεπτα κινητά! Και το πιο λεπτο να ηταν που κολλαει με τις τηλεοράσεις; Εχει καταντησει αηδια!

fotis braudakis

Αν συνεχισουν να τις λεπταινουν θα αρχισουμε να ψαχνουμε για θηκες προστασιας, ασε που βλέπω το TV BENDGATE να¨ρχεται!

Max91

Οντως εχει καταντησει αηδια και παρα πολυ κουραστικο να διαβαζει κανεις ενα ασχετο αρθρο και να βλεπει παλι ενα iphone ή galaxy s… μετα αναρωτιεστε γιατι ακομα υπαρχουν “προβατα” της καθε εταιριας… πως να μην υπαρχουν οταν σας κανουν ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΑΙΦΑΛΟΥ. σε λιγο θα ακουμε και στην λαικη να λενε… παρε παρε υψηλη ποιοτητα σαν το galaxy ή iphone.

Max91

***ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ… με συγχυσαν παλι 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.