Spectral Instruments 112 Megapixels Digital Camera, Για τη Μητέρα Όλων των Φωτογραφιών…

Βρίσκομαι χωμένος μέσα στις φυλλωσιές, έξω στη φύση, περιμένοντας εδώ και ώρες το σπάνιο θηλυκό έντομο να ενδώσει στο ερωτικό κάλεσμα του αρσενικού, ώστε να διασφαλιστεί με αυτό τον τρόπο η διαιώνιση ενός επαπειλούμενου είδους και εγώ να καταφέρω έτσι να κάνω μία από τις φωτογραφίες μου εξώφυλλο στο National Geographic. Μπροστά μου έχω καλά στερεωμένο ένα… φωτογραφικό κανόνι 112 Megapixels!

Ο φακός της Spectral Instruments είναι ένα έργο τέχνης, ένα φωτογραφικό εργαλείο που τραβά αποκλειστικά ασπρόμαυρες φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και άλλα περιττά. Επιτρέπει, όμως -εκτός από τη λήψη τεράστιων φωτογραφιών με αφάνταστη λεπτομέρεια- και σε εμένα να κάτσω με το φακό ανοιχτό για ώρες, προκειμένου να πετύχω την τέλεια στιγμή, το ιδανικό τετ-α-τετ της Φύσης με το μέλλον.

Πρόκειται για μία μικρή εταιρεία και ας δημιουργεί μεγάλα πράγματα. Λίγοι, αλλά παθιασμένοι υπάλληλοι που έχουν βάλει όλο το μεράκι τους στη δημιουργία φωτογραφικού εξοπλισμού, όπως μας λένε και οι ίδιοι στο video που ακολουθεί. Για την ιστορία, με πήρε ο ύπνος, τα έντομα το γλέντησαν όλη τη νύχτα εν αγνοία μου, με εγκατέλειψαν και εγώ έμεινα να ονειρεύομαι “φωτορεπορταζικές” βραβεύσεις και άλλα τέτοια φαιδρά!

, Spectral Instruments 112 Megapixels Digital Camera, Για τη Μητέρα Όλων των Φωτογραφιών…

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Haduuken!

Α ρε cVlachakis ματάκια! Πρέπει να υπάρχει και 160 ΜΡ foto αλλά δεν ξέρω με τι frame.

Manolis Tsagkarakis

112 megapixels;;;; το Nokia pureview το πλησιάζει απειλητικά!!!! :p

Dafaq is this…την φανταζομαι στο iphone 6

GiannisWST

Καλος ο αισθητηρας αλλα b/w μονο? και ccd? δε λεω δωσανε τοσα λεφτα για rnd και κριμα ειναι.

Νομιζω οτι απλα παει για τελειως ειδικη χρηση.

dimitris91

Ναι Κώστα αυτα να φανταζεσαι εσυ για το iphone και θα μεινεις στα ονειρα φιλε μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.