Steve Jobs: Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας

H Universal ετοιμάζει μια νέα ταινία για τον συνιδρυτή της Apple Steve Jobs, η οποία ονομάζεται Steve Jobs. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη ταινία που βλέπουμε για τον Jobs, αλλά είναι η πρώτη που βασίζεται στην επίσημη βιογραφία του. Τον Μάιο είδαμε ένα μικρό teaser από το trailer της ταινίας και σήμερα κυκλοφόρησε ολόκληρο.

Υπό την σκηνοθετική οδηγία του Danny Boyle, ο Michael Fassbender είναι αγνώριστος υποδυόμενος τον Jobs και συνοδεύεται από τον Seth Rogen ως Steve Wozniak.

Ο Danny Boyle είναι γνωστός από το Slumdog Millionaire και σκηνοθετεί το σενάριο του West Wing και του Aaron Sorkin, δημιουργού του The Social Network. Αφού ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα της παραγωγής που είχαν προκύψει, η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 9 Οκτωβρίου του 2015.

Δείτε το trailer και πείτε μας πως σας φαίνεται:

Steve Jobs: Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας, Steve Jobs: Το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάνος

Αυτός όπου έχει το ρόλο του Jobs (ιδιαίτερα του γέρου Jobs) δεν μοιάζει Κ-Α-Θ-Ο-Λ-Ο-Υ. Πιστεύω ότι η πρώτη ταινία για τη ζωή του Jobs είχε μακράν καλύτερους ηθοποιούς όπου να έμοιαζαν στα πραγματικά πρόσωπα.

Θανάσης

Να ρωτήσω κατι η ταινια θα φτάνει μέχρι το 2011 με την παρουσίαση του iPhone 4s ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.