Tannoy Arena Lite: Ίδια απόλαυση, λιγότερες θερμίδες

, Tannoy Arena Lite: Ίδια απόλαυση, λιγότερες θερμίδεςΗ ADAMCO ανακοινώνει τη διάθεση της νέας έκδοσης του σετ ηχείων της Tannoy, Arena Lite. Για όσους επιζητούσαν τον αυθεντικό ήχο του διάσημου σετ 5.1 ηχείων Tannoy Arena, αλλά ήταν υποχρεωμένοι να συμβιβαστούν με φτηνότερα υποκατάστατα, τώρα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πραγματικό κινηματογραφικό ήχο αλλά και ήχο Hi-Fi.

Με τρεις απλές κινήσεις η Tannoy αφαίρεσε τις γρίλιες των ηχείων, αντικατέστησε το subwoofer με το μοντέλο TS10 (ίδιων χαρακτηριστικών, περισσότερων δυνατοτήτων) και μείωσε το κόστος απόκτησης. Σε χρώμα Piano black και Lustre silver τα Arena Lite ταιριάζουν σε όλους τους χώρους και αποτελούν μια πραγματική ευκαιρία για τους φίλους του καλού ήχου.

Arena Lite κυριότερα χαρακτηριστικά:
Σετ ηχείων 5.1 για κινηματογράφο και μουσική.
Μεγάφωνα 4’’ Dual Concetric και Super tweeter με θόλο από τιτάνιο και απόκριση συχνότητας έως 54KHz.
Subwoofer 10’’, 300Watt με ρύθμιση φάσης 0°-180°, LFE extension, εισόδους RCA και εισόδους-εξόδους XLR.
Καμπίνα δορυφόρων από υψηλής πυκνότητας αλουμίνιο και μεταλικές βιδωτές μπόρνες υψηλής ποιότητας.
Φινίρισμα subwoofer soft touch και σχεδίαση Down Firing.
Περιλαμβάνονται καλώδια σύνδεσης.

Τιμή: 1199 ευρώ (με ΦΠΑ)

Δείτε επίσης:
> BenQ P860: Με οπτικό ζουμ 6x και 8Megapixels
> Motorola U9 με τα πιο live animated screensavers
> Bluetooth JX10 Cara της Jabra αποκλειστικά στα καταστήματα KESSARIS

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παύλος

mipos exei ginei kapio tipografiko la8os.kostizoun afta ta ixia 1200 evro?

Κώστας Βλαχάκης

Ναι 1200 ευρώ κοστίζουν. Τα μικρά αυτά τα lite δεν τα έχω ακούσει, τα μεγάλα τα Arena είναι πολύ καλά.
Είναι ακριβούτσικα αλλά ότι πληρώσεις παίρνεις και από ντιζάιν σκίζουν!

Παύλος

me ta idia xrimata pantos 8a eperna tis Bose ta kenourgia.kai ine kai Bose..

Κώστας Βλαχάκης

@Παύλος: Μα και η Tannoy το ίδιο high-endάδικη εταιρεία είναι με την Bose. Δεν είναι καμιά τυχαία. Έχει κατασκευάσει εξαιρετικά ηχεία όπως τη σειρά Dimension και την θρυλική Prestige. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Τώρα η άποψη της Adamco, επίσημης αντιπροσωπείας της Tannoy στη χώρα μας είναι εξής: Η Tannoy βλέποντας την τεράστια επιτυχία των arena παγκοσμίως και ανταποκρινόμενη στην απαίτηση του αγοραστικού κοινου για την απόκτηση ενός τέτοιου σετ σε χαμηλότερη τιμή, παρουσίασε τα arena lite. Διατηρώντας όλη την ουσία και τη μουσικότητα του διάσημου σετ (ομοκεντρικό μεγάφωνο, κατασκευή από υψηλής πυκνότητας αλουμίνιο), άλλαξε το subwoofer με το TS10 από την κανονική και ξεχωριστή σειρά των subwoofer (ίδια χαρακτηριστικά ισχύος και διαμέτρου κώνου με το κανονικό σετ arena). Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το TS10 διαθέτει επιπλέον εισόδους-εξόδους Balanced, τις οποίες δεν διαθέτει το subwoofer των κανονικών arena. Έχοντας υπ’ οψη ότι τα arena κατα γενική ομολογία αναδυκνείουν όλη την ομορφιά του βιομηχανικού τους design χωρίς τις προστατευτικές γρίλιες, και γνωρίζοντας ότι σχεδόν όλοι οι κάτοχοι του σετ τα χρησιμοποιούν χωρίς αυτές, αποφάσισε να διαθέσει τα arena lite χωρίς γρίλιες. Με αυτές τις απλές κινήσεις, η Tannoy μείωσε το κόστος κτήσης κατά σχεδόν 30% όπως φαίνεται κι από… Συνέχεια »

neon

Σοβαρή πρόταση.

Παύλος

dekton den antilegw..tin gnorizw thn eteria apla exw ta 2.1 tis bose kai ta pira 1100 evrw kai ime poli ikanopimenos.vevea distixos ta ekana doro ston aderfo mou pou zei stin ispania kai tora psaxne na parw kati kenourgio.se pio prositi timi.girw sta 600$..ti les kosth? kamia protash? exw stamparei kati samsung..

Κώστας Βλαχάκης

@Παύλος: Για δικάναλο με DVD σου προτείνω το JVC EX-A5, αυτή τη στιμγή το βρίσκεις στο pixmania 545 ευρώ. Διάβασε εδώ ένα τεστ με πολύ καλή κριτική από το περιοδικό Ήχος-Εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones MeeGo Nokia N9 Tannoy

Nokia N9, Ξεκινάει το ταξίδι του στην αγορά

Ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις του Nokia N9 στα καταστήματα ανά τον κόσμο. Η Nokia αναφέρει ότι τα πρώτα τεμάχια βρίσκονται καθ’ οδόν και έδωσε τις επίσημες τιμές στη δημοσιότητα. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το Nokia N9 θα έχει τιμή 600 με 700 ευρώ.

Gear Tannoy

Tannoy i30 | Αγγλικός ήχος για το iPod

Στη μεγάλη διαδρομή συνάντησης του iPod με σχεδόν όλους τους κατασκευαστές, υπάρχει μία που ξεχωρίζει. Με την εμπειρία πολλών δεκαετιών κατασκευής επαγγελματικών, Hi-Fi και Hi-End ηχείων, η Tannoy παρουσιάζει το i30. Ο χρήστης του iPod έχει πλέον τη δυνατότητα να ακούσει τη μουσική από το αγαπημένο του αξεσουάρ όπως αυτή πρέπει να είναι. Με ενσωματωμένο […]

Ήχος Tannoy

Tannoy Revolution signature: Επανάσταση στον ήχο

Η ADAMCO ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς ηχείων της Tannoy Revolution Signature. Φανταστείτε το ηχείο των ονείρων σας. Σκεφτείτε όλες τις σύγχρονες καινοτομίες συνδιασμένες με την παραδοσιακή χειροποίητη κατασκευή. Αφήστε την τελευταία πινελιά σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ηχείων στον κόσμο, και έχετε το τέλειο Hi-Fi ηχείο.