Terminator Genisys, Ο Εξολοθρευτής έρχεται στις αίθουσες το 2015

To 2015 θα είναι μια πολύ δυνατή χρονιά για όλους εμάς που αγαπάμε της ταινίες δράσεις. Μέσα στην εβδομάδα κυκλοφόρησε το πρώτο official teaser trailer για τον Πόλεμο των Άστρων (Star Wars) που αναμένεται τον Δεκέμβριο του επόμενου έτους και εχθές ανέβηκε στο ίντερνετ το official trailer του Terminator Genisys, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι προβληματισμένος και σκεπτικός για το πόσο καλό θα είναι μιας και το πιο πρόσφατο Terminator Salvation του 2009 με είχε αφήσει παγερά αδιάφορο. Ίσως δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει ποτέ. Το καλύτερο κατά τη γνώμη μου είναι το Terinator 2. Το καλό είναι ότι στο Genisys εμφανίζεται και πάλι ο Arnold Schwarzenegger.

Terminator Genisys Εξολοθρευτής, Terminator Genisys, Ο Εξολοθρευτής έρχεται στις αίθουσες το 2015

Terminator Genisys Εξολοθρευτής, Terminator Genisys, Ο Εξολοθρευτής έρχεται στις αίθουσες το 2015

Terminator Genisys Εξολοθρευτής, Terminator Genisys, Ο Εξολοθρευτής έρχεται στις αίθουσες το 2015

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Αντίθετα με τα λεγόμενα του γραφόντος, θεωρώ ότι το salvation ήταν μια ευχάριστη προσθήκη στη σειρά και συμφωνώ ότι το 2 ήταν το καλύτερο ως τώρα.

Φίλιππος

Συμφωνώ με Γιώργος Κ.
Κατά τη γνώμη μου, το 3 δεν έπρεπε να βγει ποτέ.

nikmour

arnie, arnie…

Νικος

Το ειχε πει ο ARNY!!!
” I ‘ll be back”
“TERMINATOR” χωρις τον μεγα Arnold Schwarzenegger……δε γινεται!!!
Aν και το SALVATION με εξεπληξε θετικα !!!

Ιωάννης jb

Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία το καινούργιο terminator!!!!
Σιγουρα θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τα 2 πρώτα και ειδικά το δευτερο ήταν κορυφή, τα υπόλοιπα ήταν απλώς καλά, κι εμένα το 4 με εξέπληξε ευχάριστα το περίμενα χειρότερο αν και με μικρό budzet πιστέυω πήγε καλά και δε σου έδωσε την αίσθηση ότι δε μιλάμε για κάτι απόκοσμο και άσχημο που επακολούθησε μετά την μέρα κρίσης!
Μάγκες…. Ακούστε τα μέχρι στιγμής θετικά και αρνητικά τις ταινίας
θετικά….
Επιστρέφουν στο σενάριο οι θρυλικοί james cameron, gale anne hurd, μαζί με άλλους δυο όχι τόσο γνωστούς σεναριογράφους. Δυνατό cast με πρώτο και καλύτερο τον παππού πλέον Schwarzenegger.
Αρνητικά….
Δυστυχώς δεν σκηνοθετεί ο cameron (είναι μόνο στο σενάριο, άς αλπίσουμε να πει δυο λόγια στον όχι και τόσο έμπειρο taylor ο οποίος έχει στο ενεργητικό του το καλοδουλεμένο thor 2)
Ενα ακόμη αρνητικό είναι η μεγάλη ηλικια του Schwarzenegger!!
Αυτά απο μένα

LAMPROS

Βλέπουμε στο trailer το έτος 2029.Δηλαδή την χρονιά που έστειλε ο Τζον κονορ τον Καιλ ρης πίσω στο 1984 για να σώσει την μητέρα του Σαρα κονορ .Η ταινία μας δείχνει δηλαδη την σκηνή που διηγήθηκε ο Καιλ Ρης στην Σαρα Κονορ στο νουμερο 1.Απο εκει και περα η σκηνη που μεταφερεται ο Καιλ Ρης πισω στο 1984 ειναι η ίδια αλλά ξαφνικά ολα αλλάζουν .Η σαρα κονορ εμφανιζεται ήδη να τα ξερει όλα και να έχει εκπαιδευτει.΄Ολα πλεον αλλάζουν.Εντυπωσιακη σκηνή είναι εκει που ο Σβαρτζενεγκερ σκοτωνει τον εαυτο του απο το νουμερο 1 1984!Φαίνεται καλή η ταινια απο το trailer.Στην ουσία είναι μια συνέχεια του 1 και 2.Το story των 3 και 4 εγκαταλειπεται και έχουμε μια νέα αρχη.

lucifer1507

Ένα πράγμα που πάντα λέω για τις θεωρίες περί μηχανών επιστροφής στο παρελθόν ή αντίστοιχα για τις ταινίες που περιλαμβάνουν τέτοιες μηχανές, είναι ότι δεν υπάρχει νόημα, αν ήταν τόσο απλό να διορθώσεις ένα πρόβλημα τότε ποτέ κανένας δεν θα ήξερε ότι υπάρχει τέτοια χρονομηχανή, ή στις ταινίες δεν θα υπήρχε ιστορία, εφόσον διορθώθηκε από πριν το πρόβλημα που εσύ σήμερα καλείσαι να λύσεις.

Με λίγα λόγια, γιατί στο μέλλον να χρειαστείς την χρονομηχανή για να στείλεις κάποιον στο παρελθόν αφού από το μέλλον έστειλες ήδη κάποιον στο παρελθόν και το διόρθωσε, άρα στο μέλλον δεν θα υπάρχει το πρόβλημα, οπότε ποιος τελικά το διόρθωσε και τι διόρθωσε αφού εξαφανίστηκε το πρόβλημα που δεν υπήρχε ποτέ. Αν τελικά φτάσεις στο μέλλον την στιγμή που θα πρέπει να στείλεις κάποιον πίσω για να κάνει την διόρθωση τότε πρέπει ήδη να ξέρεις ότι έχει αποτύχει η προσπάθεια σου.

Όλα αυτά αν σκεφτούμε ότι έχουμε μια συνεχή ροή του χρόνου, αν σκεφτούμε τα παράλληλα σύμπαντα τότε ναι έχει λογική να προσπαθούμε για ένα διαφορετικό μέλλον σε κάθε ένα από αυτά. Αλλά τη δική μας χρονοροή δεν θα μπορούμε να την αλλάξουμε, καθώς θα είναι ίδια με αυτή που ζήσαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Home Cinema Samsung

Samsung 98″ Q80C: Η μεγαλύτερη τηλεόραση QLED

Η Samsung επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της κορυφαίας σειράς QLED με τη μεγαλύτερη τηλεόραση που έχει κατασκευάσει μέχρι στιγμής, την 98″ QLED Q80C.