Τετάρτη
05/01/2011

Toshiba 3D TV χωρίς γυαλιά, Τεχνολογίας Parallax Barrier

Με ανάλυση 4096×3112 pixels και διαγώνιο 40 ίντσες, η Toshiba παρουσίασε μια 3D TV που δεν χρειάζεται να φοράς γυαλιά για να την απολαύσεις. Το μοντέλο είναι πρωτότυπο και η οθόνη κάνει χρήση της τεχνολογίας Parallax Barrier για να αποδώσει το τρισδιάστατο εφέ. Στα αρνητικά της τεχνολογίας, η απαίτηση να κάθεσαι ακριβώς απέναντι από την οθόνη.

Πηγή

Μάθε για: ,

Συντάκτης: .


6 Σχόλια

 1. Ο/Η DIMITRIS SKERLE λέει:

  δεν θα το αγόραζα….τι δηλαδή να κάθεσαι στο σαλόνι σου με παρέα και μονο οποιος κάθεται απέναντι από την τηλεόραση να βλέπει 3D…και η άλλη θα ρόταν τι δείχνει ρε τι δείχνει τώρα… :D

 2. Ο/Η jimv26 λέει:

  Σιγά σιγά θα το λύσουν κ αυτό το πρόβλημα..

 3. Ο/Η Nickolas λέει:

  Άρα για ποιό λόγο να δώσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά και να πάρει μια τηλεόραση 3D με τη σημερινή τεχνολογία και να δώσει και από πάνω αρκετά χρήματα για να πάρει και τα γυαλιά, τη στιγμή που υπάρχει περίπτωση σε κανα χρόνο να βγουν αυτά τα μοντέλα.

 4. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει αυτό τον περιορισμό, δεν νομίζω να βελτιωθεί ιδιαίτερα η γωνία θέασης. Το ότι θα εμφανιστούν νέες τεχνολογίες στο μέλλον που δεν θα απαιτούν γυαλιά, αυτό ναι. Αλλά θα είναι σε ένα χρόνο?…

 5. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ λέει:

  Σε λιγότερο θα είναι. μας έχουν τρελλάνει πια με την τεχνολογία. Κάθε 6 μήνες βγαίνουν νέα μοντέλα. Υπερκαταναλωτισμός στο φουλ.

 6. Ο/Η cVlachakis λέει:

  Δεν είμαι σίγουρος για τόσο σύντομα, επίσης μην ξεχνάς ότι από το πρωτότυπο και τα demonstrations μέχρι το ράφι του καταστηματος ειναι μεγάλη απόσταση.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.