Toshiba 3D TV χωρίς γυαλιά, Τεχνολογίας Parallax Barrier

Με ανάλυση 4096×3112 pixels και διαγώνιο 40 ίντσες, η Toshiba παρουσίασε μια 3D TV που δεν χρειάζεται να φοράς γυαλιά για να την απολαύσεις. Το μοντέλο είναι πρωτότυπο και η οθόνη κάνει χρήση της τεχνολογίας Parallax Barrier για να αποδώσει το τρισδιάστατο εφέ. Στα αρνητικά της τεχνολογίας, η απαίτηση να κάθεσαι ακριβώς απέναντι από την οθόνη.

, Toshiba 3D TV χωρίς γυαλιά, Τεχνολογίας Parallax Barrier

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMITRIS SKERLE

δεν θα το αγόραζα….τι δηλαδή να κάθεσαι στο σαλόνι σου με παρέα και μονο οποιος κάθεται απέναντι από την τηλεόραση να βλέπει 3D…και η άλλη θα ρόταν τι δείχνει ρε τι δείχνει τώρα… 😀

jimv26

Σιγά σιγά θα το λύσουν κ αυτό το πρόβλημα..

Nickolas

Άρα για ποιό λόγο να δώσει κάποιος ένα σκασμό λεφτά και να πάρει μια τηλεόραση 3D με τη σημερινή τεχνολογία και να δώσει και από πάνω αρκετά χρήματα για να πάρει και τα γυαλιά, τη στιγμή που υπάρχει περίπτωση σε κανα χρόνο να βγουν αυτά τα μοντέλα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Σε λιγότερο θα είναι. μας έχουν τρελλάνει πια με την τεχνολογία. Κάθε 6 μήνες βγαίνουν νέα μοντέλα. Υπερκαταναλωτισμός στο φουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.