Η Toshiba ετοιμάζει τηλεόραση με το Cell chip του PlayStation3

Όπως έγινε γνωστό πριν από 2 ώρες από το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, η Ιαπωνική εταιρεία Toshiba σχεδιάζει να παρουσιάσει μια εξελιγμένη επίπεδη τηλεόραση με το Cell chip που χρησιμοποιείται στο PlayStation 3. Η νέα αυτή τηλεόραση που θα είναι ο προπομπός μια νέας σειράς multimedia TV, θα μπορεί να αναπαραγάγει ταυτόχρονα έως και 48 διαφορετικές κινούμενες εικόνες προσφέροντας γραφικά high definition. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα.

, Η Toshiba ετοιμάζει τηλεόραση με το Cell chip του PlayStation3

Η ανακοίνωση έγινε από στελέχη της Toshiba κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της διεθνούς έκθεσης CES 2009 που άνοιξε τις πύλες της σήμερα στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ.

Στις αρχές του 2008 είχε ανακοινωθεί η συνεργασία της Sony με την Toshiba αναφορικά με το Cell chip του PlayStation 3 και σήμερα διαφαίνεται ο πρώτος καρπός αυτής.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos11880

diladi tha exei ensomatomeno playstation 3 kai poso tha kostizei

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.