Toshiba compact sound bars με τεχνολογία ήχου Sonic Emotion Absolute 3D

Η Toshiba Europe παρουσίασε δύο sound bars που προσφέρουν ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση ή ταινίες, ακούτε μουσική ή παίζετε video games μέσω μιας συνδεδεμένης συσκευής, όπως notebook ή smartphone. Το Toshiba 3D Sound Bar SB1 – SBK1 και το Toshiba Mini 3D Sound Bar με Subwoofer – SBM1W είναι ένα πολυδιάστατο ηχείο που ενισχύει τον ήχο της τηλεόρασης ενώ ταυτόχρονα διαθέτει και Bluetooth.

Οι δύο συσκευές Toshiba 3D Sound Bar SB1 και Mini 3D Sound Bar διαθέτουν Sonic Emotion Absolute 3D. H έξυπνη τεχνολογία δημιουργεί ένα 3D ηχητικό πεδίο στο χώρο ακούσματος και προσφέρει την απόλυτη 3D ηχητική εμπειρία χωρίς διακυμάνσεις ή διαφοροποιήσεις στον ήχο. Διαθέτοντας τεχνολογία Sonic EmotionTM Absolute 3D , οι δύο νέες συσκευές της Toshiba εγγυώνται την απόλυτη 3D εμπειρία ήχου οπουδήποτε στο δωμάτιο. Οι ακροατές μπορούν να έχουν ακριβή, ισορροπημένο και ισχυρό 3D ήχο μέσα στο δωμάτιο. Σε αντιδιαστολή με άλλα συστήματα ήχου που προϋποθέτουν πολλαπλά ηχεία στην περιοχή ακρόασης, η τεχνολογία Sonic EmotionTM Absolute 3D δημιουργεί ιδανικό ήχο σε μια μόνο συσκευή. Το Setup είναι επαρκές χωρίς να είναι σύνθετο και χωρίς να προϋποθέτει συμπληρωματικά καλώδια ή ηχεία. Τα tuning modes προσφέρουν ισορροπημένο, δυνατό ήχο ενώ παρακολουθείτε ταινίες, ακούτε μουσική ή παίζετε παιχνίδια.

, Toshiba compact sound bars με τεχνολογία ήχου Sonic Emotion Absolute 3D

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex

Πως είναι δυνατόν να δημιουργήσεις τρισδιάστατο ήχο χωρίς ηχεία 5.1? Μάλλον για προσομείωση μου μοιάζει παρά για 3D sound,τέλος πάντων αν το ακούσουμε θα ξέρουμε καλύτερα.

Κώστας Βλαχάκης

Άκουσα το μικρό σύστημα με την λιλιπούτεια ηχόμπαρα και το εξωτερικό subwoofer και δεν πιστεύεις τον ήχο που αποδίδει. Ναι φυσικά και το 3D είναι στο προσομοίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business Home cinema

Ανοίγουν οι κινηματογραφικές αίθουσες στο Los Angeles

Το πολυπόθητο άνοιγμα της αγοράς μπορεί να γίνει μόνο με την εξέλιξη των εμβολιασμών, όπως αποδεικνύεται στις ΗΠΑ.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.