Η Toshiba στην έκθεση IFA 2011

Η Toshiba αυτή την χρονια στην IFA είχε μια πολύ δυναμική παρουσία. Μια παρουσία με σκοπό να περάσει το μήνυμα ότι θέλει να συνεχίσει να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να προσφέρει καινούρια προϊόντα τεχνολογίας στον κόσμο! Mετά τον σεισμό του περασμένου Μαρτίου, η κατάσταση στην Ιαπωνία ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη.

Αυτό ακριβώς μας τόνισε και ο ίδιος ο CEO της Toshiba Masaaki Osumi στην ομιλία του στην έκθεση. Η Toshiba έχει σαν στόχο μέσα από την ανακατασκευή της χώρας να έχει σημαντικό μεριδιο στην τεχνολογική εξέλιξη της κοινωνίας.

, Η Toshiba στην έκθεση IFA 2011

Ο εκθεσιακός χώρος της Toshiba ήταν δομημένος και λειτουργικός. Σε κέρδιζε από την εισοδό του με τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις. Τηλεοράσεις που ενσωματώμουν όλες τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Toshiba, όπως CEVO ENGINE και Smart TV. Ιδιαίτερη αίσθηση στο κοινό έκαναν και οι τηλεοράσεις με ενσωματωμένα DVD ή Blu-ray. Η Toshiba ανεβάζει την οικιακή ψυχαγωγία σε άλλο επίπεδο. Σίγουρα τα περισσότερα βλέμματα τραβούσε η νέα 3D τηλεόραση που βρισκόταν στο κέντεο του εκθεσιακού χώρου, με την οποία αποχαιρετάμε τα 3D γυαλιά, ο λόγος φυσικά για την εκπληκτική 55 ιντσών Toshiba 55ZL2 glass-free 3D.

, Η Toshiba στην έκθεση IFA 2011

Επίσης δεν υστέρησε σε τίποτα ο χώρος με τους φορητούς υπολογιστές. Notebooks όλων των διαστάσεων και κατηγοριών, επαγγελματικών και multimedia. Σε περίοπτη θέση φυσικά το νέο απίστευτα λεπτό και με κορυφαία σχεδίαση, ultrabook της εταιρείας, το Toshiba Portege Z830. Επίσης αρκετοί αφιέρωναν αρκετό στα Qosmio laptops με οθόνες glass-free 3D.

Φυσικά στο σημείο που βρισκόταν το Toshiba ΑΤ200, το νέο tablet της εταιρείας με πάχος μόλις 7.7 χιλιοστά, επικρατούσε το αδιαχώρητο. Όλοι ήθελαν να το περιεργαστούν για μερικά λέπτά και του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου.

Επιπλέον δημοσιογράφοι και επισκέπτες μπορούσαν να δουν και να κρατήσουν στα χέρια τους 3D βιντεοκάμερες, φυσικά με HD. Ενώ ακόμη η Toshiba παρουσίασε και νέους SSD δίσκους. Φυσικά πολύ ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι νέες κάρτες μνήμης Flash Air Wifi SD cards.

, Η Toshiba στην έκθεση IFA 2011

Ακόμη παρουσιάστηκαν τα ανανεομένα μοντέλα της σειράς εξωτερικών σκληρών δίσκων Stor.E TV 2 και Stor.E TV Pro για υπολογιστές και τηλεοράσεις. Μάλιστα το καλύτερο μοντελο της σειράς Toshiba Stor.E TV Pro μετατρέπει την τηλεόρασή μας σε Smart TV, με πρόσβαση στο internet καθώς και στο cloud based Toshiba Places και σε άλλες multimedia υπηρεσίες.

H Toshiba με την φετινή εξαιρετική της παρουσία στnν IFA, δηλώνει ένα πολύ δυναμικό παρόν στο χώρο των τεχνολογικών εξελίξεων. Όπως μας είπανε και οι ιδιοι οι άνθρωποι της εταιρείας στόχος τους είναι να πρωταγωνιστές των εξελίξεων και δεν θα σταματήσουν αν δεν το πετύχουν.

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis K

Κώστα το AT200 έχει πάχος 7.7

Κώστας Βλαχάκης

Ναι, το διόρθωσα, μάλλον ο Μάριος μπερδέυτηκε με τη διαγώνιο της οθόνης!
Μάριε εκεί ήσουν εχθές!

Marios1508

Δικιο εχετε και οι δυο! Εκ παραδρομης γραφτηκε λαθος.

Στελιος

Το tablet και την τηλεόραση περιμένω να τα δω live!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.