Toshiba REGZA ZV, Με ενσωματωμένο upscalling Resolution+

H Toshiba παρουσίασε της νέα σειρά LCD TV REGZA ZV στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για τις πρώτες τηλεοράσεις στον κόσμο με λειτουργία αναβάθμισης σήματος. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Resolution+ της Toshiba, η σειρά REGZA ZV έχει πλέον τη δυνατότητα βελτίωσης της ποιότητας της εικόνας των τηλεοπτικών εκπομπών και των δίσκων DVD στάνταρ ευκρίνειας, σε επίπεδο που πλησιάζει την υψηλή ευκρίνεια.

, Toshiba REGZA ZV, Με ενσωματωμένο upscalling Resolution+

Μέχρι στιγμής, όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στην Ελλάδα εκπέμπονται με στάνταρ ευκρίνεια, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι η πλειοψηφία των καταναλωτών δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλήρη οφέλη των τηλεοράσεων HD-Ready που διαθέτουν, ενώ παράλληλα η πλειοψηφία των χρηστών επιλέγουν να βλέπουν DVD στο σπίτι τους, όπου οι περισσότερες κινηματογραφικές ταινίες παρέχονται σε εξαιρετικά συμπιεσμένη μορφή.

Η τεχνολογία Resolution+ της Toshiba επιτρέπει στους καταναλωτές τη δυνατότητα άμεσης αναβάθμισης οποιουδήποτε υλικού επιθυμούν να παρακολουθήσουν, τηλεοπτικές εκπομπές, στάνταρ δίσκους DVD, ή οποιαδήποτε άλλη μορφή, σε ανάλυση η οποία πλησιάζει την Υψηλή Ευκρίνεια.

Οι λεπτομέρειες των περιγραμμάτων εμφανίζονται καθαρότερες και οι εικόνες διαθέτουν περισσότερη σαφήνεια. Η σειρά ZV διαθέτει οθόνες Full HD 1920x1080p, με υποστήριξη για υλικό που έχει καταγραφεί με την “εγγενή” ταχύτητα φιλμ 24 καρέ/δευτ. για την εξάλειψη του τρεμοπαίγματος της κίνησης (motion judder) κατά την αναπαραγωγή ταινιών. Η δυνατότητα αυτή υποστηρίζεται επίσης από την επεξεργασία συχνότητας 100Hz, η οποία καθιστά τη σειρά ZV ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών δράσης και ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων.

Ο Στερεοφωνικός ήχος NICAM και η τεχνολογία SRS WOW προσφέρει εξαιρετική απόδοση στον ήχο, ο οποίος αναπαράγεται μέσω του διακριτικού καλύμματος των ηχείων κάτω από την LCD οθόνη. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη που επιτρέπει άμεση πρόσβαση στις δωρεάν ψηφιακές τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Η σειρά REGZA ZV διαθέτει μοντέλα 42” και 46” με στιλπνό μαύρο φινίρισμα, ενώ το φωτιζόμενο λογότυπο της Toshiba στην εμπρός πλευρά της τηλεόρασης και η ελλειψοειδής, περιστρεφόμενη βάση προσφέρουν μία εξαιρετικά κομψή εμφάνιση που συμπληρώνει ιδανικά την υψηλή τεχνολογία που εσωκλείουν.

Η σειρά ZV είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, με Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής 1390 ευρώ (42”) και 1949 ευρώ (46”).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.