Toshiba Cell TV, Με τον επεξεργαστή του PlayStation3

To είπε και το έκανε! Ένα χρόνο πριν η Toshiba ανακοίνωvε ότι ετοιμάζει τηλεόραση με τον επεξεργαστή Cell του PS3 και σήμερα παρουσίασε τη σειρά Regza ZX900, αυστηρά με οθόνη LED. Σύμφωνα με την εταιρεία, η δύναμη του επεξεργαστή Cell είναι 143 φορές πιο μεγάλη από τους τωρινούς επεξεργαστές τηλεοράσεων επιτρέποντας τη δημιουργία ενός multimedia συστήματος με απεριόριστες δυνατότητες.

Η σειρά ZX900 είναι έτοιμη για επόμενης γενιάς ταινίες Blu-Ray 3D ενώ το εξωτερικό box ενσωματώνει σκληρό δίσκο 1TB και ασύρματο Wi-Fi 802.11n. Τα δύο πρώτα μοντέλα της σειράς τηλεοράσεων LED ZX900 είναι στις 55 ίντσες και 65 ίντσες και θα κυκλοφορήσουν μόνο στην Αμερική.

, Toshiba Cell TV, Με τον επεξεργαστή του PlayStation3

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Τιμούλα;

Petran

Καλά ε, μας κούφανε η Toshiba με αυτή τη τηλεόραση! Πραγματικό κτήνος! Παίζει να είναι και η καλύτερη LCD στο κόσμο!
Όσο για τη τιμή που λέτε: 55 και 65 ίντσες… επεξεργαστής Cell… ανάλυση πάνελ 4.096 x 2.160… σάρωση 480Hz(!)… μάλλον θα είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ για τις τσέπες μας…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Οταν λεμε οτι είναι έτοιμη για επόμενης γενιάς ταινίες Blu-Ray 3D ενοουμε οτι θα ειναι ετοιμη γενικα για την νεα τεχνολογια 3D που εχετε πει και σε ενα αλλο αρθρο?? δηλαδη θα συνεργαζεται με το ανανεωμενο ps3 που θα εχει 3d gaming??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.