two-way TV, Interactive τηλεόραση με το Kinect

Στην παρουσίαση της Microsoft στη ετήσια έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας αποκαλύφθηκε το επόμενο βήμα της εξέλιξης του Kinect, που ακούει στο όνομα two-way TV. Πρόκειται για την πρωτοποριακή δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τηλεοπτικά προγράμματα μέσω Kinect. Δείτε την επίδειξη του Kinect Sesame Street TV και πείτε μας πως σας φαίνεται!

, two-way TV, Interactive τηλεόραση με το Kinect

Πηγή: Game20.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured Kinect Microsoft

Xbox Series X: Θα παίζει όλα τα παιχνίδια Xbox που έχουν βγει, εκτός του Kinect

Μία μικρή παράληψη από μεριάς της Microsoft, με τον Phill Spencer να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να λειτουργήσει το Kinect.

Games featured Kinect Nintendo

Super Mario 64: Προγραμματιστής έβαλε motion controls μέσω Kinect

Οι λειτουργίες jump, crouch και spin αντικαταστάθηκαν με πραγματικές λειτουργίες σώματος, με το αποτέλεσμα να είναι τουλάχιστον κουραστικό!

Games Kinect Microsoft

Τέλος εποχής για το Microsoft Kinect

H Microsoft έβαλε τέλος στην παραγωγή του Kinect και σταματά εντελώς την κυκλοφορία του. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Fast Company, μάλλον δεν μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη μιας και δεν είχε ανανεωθεί για καιρό.

Smartphones Apple Apple iphone x iPhone x

iPhone X: Το Face ID είναι στην ουσία ένα Microsoft Kinect;

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση κάνει το The Verge για την εξέλιξη της τεχνολογίας, συγκρίνοντας την τεχνολογία πίσω από το Face ID του iPhone X με το Microsoft Kinect.