12χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone

Τα περισσότερα παιδιά σήμερα είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία και ένας μεγάλος αριθμός από μια ηλικία και μετά έχει το δικό του κινητό, tablet ή υπολογιστή. Το ερώτημα όμως είναι αν και κατά πόσο τα παιδιά μπορούν να διαχειριστούν την χρήση της τεχνολογίας.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που τα παιδιά εμφανίζουν σημάδια εθισμού σε κινητά ή tablet και σε κάποιες τα πράγματα φτάνουν στα άκρα. Μια από αυτές είναι και η υπόθεση μιας 12χρονης η οποία φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της δυο φορές επειδή της είχε πάρει το iPhone διότι ασχολιόταν συνεχώς με αυτό.

Και οι δυο προσπάθειες έγιναν με χλωρίνη, τη πρώτη φορά στον χυμό που θα έπινε η μητέρα της η οποία το αντιλήφθηκε από τη μυρωδιά και θεώρησε ότι το ποτήρι δεν είχε πλυθεί καλά, και την δεύτερη φορά σε ένα ποτήρι με νερό. Η μητέρα της στη συνέχεια αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και η 12χρονη παραδέχτηκε ότι ήθελε να την δηλητηριάσει επειδή δεν της έδινε το κινητό.

Την πρώτη φορά η μητέρα ήπιε τον χυμό και στη συνέχεια αισθανόταν άρρωστη, ωστόσο τη δεύτερη φορά άρχισε να υποψιάζεται τι συμβαίνει. Οι αστυνομικοί του Κολοράντο έπειτα από δυο εβδομάδες έρευνας κατέληξαν ότι η 12χρονη πράγματι αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της και εισήχθη σε ειδικό κέντρο για ανήλικα παιδιά. Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές η μητέρα είναι καλά στην υγεία της και δεν κινδυνεύει.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους περιστατικά από παιδιά. Πριν από περίπου 2 χρόνια ένας 14χρονος σκότωσε τη μητέρα του επειδή του πήρε το Call of Duty λόγω του ότι έπαιζε πολύ και αυτό επηρέαζε την επίδοσή του στο σχολείο.

12χρονη δηλητηρίασε τη μητέρα της για iphone, 12χρονη προσπάθησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της επειδή της πήρε το iPhone


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ραφαήλ

Typical iPhone user

viel

το typical κρατα το για την παρτυ σου

pulse

Ραφαήλ…. Η νοοτροπία του ελλαδισταν σε όλο της το μεγαλείο . Αντί να κατακρίνεις την την κίνηση και τον εθισμό της μικρής και γενικά των μικρών παιδιών στην τεχνολογία ασχολησε με το άκυρο της υπόθεσης.

George Kat

Ενω αν είχε το s6 ε δεν θα το έκανε?Αυτό είναι πο λένε του έδωσαν έναν γαιδαρο και τον κοιτούσε στα δόντια,το πρόβλημα φίλε μου λοιπόν για να μάθεις και τίποτα,είναι πλέον ΟΛΑ τα παιδία παίρνουν ενα κινητο η tablet και παίζουν με τις ώρες,και σε αυτό φταίει ο γονέας που το δίνει για τον αφήσει ήσυχο για λίγη ώρα.Και εσύ είδες ότι ειναι “Typical iPhone user”..ok

Theodore.

Ki εσείς τι χαλιέστε.Δεν είσαστε τέτοιοι;Πολύ ωραία,πάμε παρακάτω.
Η μήπως θέλετε απλώς να πειτε ότι έχετε δαγκωμένο μήλο;

Ραφαήλ

Πωπωπωπω Μην κάνουμε μια πλάκα αμέσως Όλοι.Μήπως σας εθιξα τα αμερικανάκια?η το δαγκωμενο μήλο.το ότι ενα 10χρονω μπορεί να κυκλοφορήσει όπλο δεν σας νοιάζει.άντε όλοι επαναστάτες.

Panagiotis

18 είμαι κινητό πείρα στην πρώτη γυμνασίου ένα απλό. Η γνώμη μου είναι ότι οι γονείς πρέπει να ελέγχουν τη παιχνίδια παίζουν τα παιδιά τους να τους πάρουν κινητό αν είναι πολύ μικρά μετά το γυμνάσιο και να τα προσέχουν να μην εθίζονται. Συμφωνώ με τον @George Kat οι γονείς φταίνε.

Impressive-Instant

Η ανωριμότητα και ο εθισμός για την είδηση είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς. Κώστα θα σε παρακαλούσα να σβήσεις το πρώτο σχόλια. Σίγουρα προσβάλει και μειώνει μεγάλη μερίδα των αναγνωστών του Techblog…

inblx

Εγώ τουλάχιστον κατάλαβα πως ο @Ραφαήλ πιο πάνω το είπε αυτό ειρωνικά. Προσπαθείτε όλοι σας να το παίξετε έξυπνοι δηλαδή. Που κολλάνε τα s6 και τα iPhone?

Εγώ θίγομαι με τα σχόλια, και όχι με την ιστορία. Μπορεί ο @Ραφαήλ να είναι ένα Troll ( no offense ), και ο κάθε Ραφαήλ δηλαδή, και αντί να ασχολείστε με το άρθρο, ασχολείστε με τα σχόλια του καθενός.

Και αυτό δεν το πρωτοείδα εδώ. Το έχω δει πολλάκις και σε άλλα sites.

Ραφαήλ

Φίλε μου @inblx με κατάλαβες.Ήταν όντως ειρωνικό.Δεν έχει να κάνει με την μάρκα του κινητού.Θα μπορούσε να ήταν και android αν ήταν μεγαλύτερο το παιδί

Ειρωνεία part 2
Αλλά από την στιγμή που και ένα 5χρονω μπορεί να χρησιμοποιήσει iPhone δεν μ φαίνεται παράξενο ότι έχει iPhone.Typical iPhone users

Darth

γονείς παίρνουν τέτοιες συσκευές στα παιδιά οστε να αφήσουν το κεφάλι τους ήσυχο και αργότερα λύνονται με τα λάθη τους

Νίκος

Οι γονεις φταινε που κακοεμαθαν το παιδι σε τοσο μικρη ηλικια.

Χρήστος

εγώ πριν 15 χρόνια και με sega και με Play Station1, και με pc, το σπίτι δεν με έβλεπε, όλη μέρα έξω ήμουν… μετά βέβαια χάλασα αλλα λόγο εργασίας 😛

βλέπω παιδιά εδώ στην Αυστραλία που πρώτα μαθαίνουν να χειρίζονται το iphone/ipad και μετά λένε την πρώτη τους λεξούλα, και αυτό ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!

Βαγγέλης

Εδώ παιδιά φτάνουμε στο άλλο άκρο! Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν για την τεχνολογία και πιστεύω ότι πρέπει να έχουν κινητό για να επικοινωνούν με τους δικούς τους, αλλά μέχρι εκεί! Και μεις είχαμε Playstation και Sega από τα 8, αλλά δε σκοτώσαμε κανέναν! Πρέπει οι γονείς κι η οικογένεια να βάζουν κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.