50cents.gr, Free Press Online Magazine

Με αρχισυντάκτη τον Τάκη Φωτίου (Jeronimo Groovy, Oasis 88) και τη δύναμη της www.Phox.gr, το internet σήμερα φιλοξενεί αυτό το… κάτι που θέλουμε να πούμε, να δούμε να ακούσουμε, να γράψουμε, φιλοξενεί το 50cents.gr. Η συντακτική ομάδα του 50cents σας περιμένει καθημερινά σε ένα ταξίδι στον κόσμο των media, της μουσικής, της αστρολογίας και της διατροφής με πολύ μεράκι αγάπη και όρεξη για δημιουργία.

, 50cents.gr, Free Press Online Magazine

Με φρέσκιες στήλες για την καθημερινότητά μας, με νέα από τον κόσμο των media, της μουσικής, της τεχνολογίας, της αστρολογίας, των sports αλλά και με ειδικές στήλες για την διατροφή (ότι πρέπει να ξέρεις για να μην ξεκινάς πάντα δίαιτα τις Δευτέρες) την ελληνική φιλοξενία (ζωντανή παρουσίαση και κριτική ξενοδοχείων) αλλά και την επικοινωνία με εκπλήξεις προσώπων που θα φωτογραφηθούν αποκλειστικά για το 50cents με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Πρωταγωνιστές όμως θα είναι οι ίδιοι η αναγνώστες του 50cents.gr που θα συμμετέχουν με δικές τους στήλες φωτογραφίας και κειμένων σε διαγωνισμούς με έπαθλα gadgets τελευταίας τεχνολογίας αλλά και πρωτότυπα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα. Θα έρθουν κι άλλες στήλες για το cinema και το θέατρο.

Έχετε 50 λεπτά καιρό;
www.50cents.gr

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

Αυτό το πράγμα με την αστρολογία το έχουμε μπουχτίσει πια. Αν τύχει και μιλήσει κανείς για θέματα θρησκείας πέφτουν όλοι να τον φάνε γιατί “ο κόσμος πάει μπροστά”. Αλλά η αστρολογία πάντου. Εφημερίδες περιοδικά τηλεόραση και ίντερνετ νισάφι πια.

Takis fotiou

Απ όλη την προσπάθεια η αστρολογία ήταν το άξιο να σχολιαστεί ; Mερικές φορές ψάχνουμε όντως να πούμε κάτι απλά..για να το πούμε..Παντού αυτό .Σε εφημερίδες,περιοδικά,τηλεόραση και ιντερνετ.Νισάφι πια .. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.