Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους Τζιχαντιστές

Η ομάδα hackers των Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους Τζιχαντιστές και υπόσχονται επιθέσεις σε ισλαμικές ιστοσελίδες και social media ως αντίποινα για τα γεγονότα του Παρισιού. Οι ακτιβιστές Anonymous έδωσαν το όνομα #OpCharlieHebdo σε αυτή την “εκστρατεία” εναντίον στόχων που όπως υποστηρίζουν στο μήνυμά τους είναι “εχθροί της ελευθερίας της έκφρασης”.

Το βίντεο προέρχεται από το τμήμα των Anonymous που δηλώνει ως έδρα το Βέλγιο.

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους Τζιχαντιστές, Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους Τζιχαντιστές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Τρομερά αντίποινα, τα κάνανε πάνω τους οι Τζιχαντιστές. Ηρεμία παιδιά και απο τις 2 πλευρές, μην θρηνήσουμε θύματα και διεγραμμένα Account στο Twitter και στο Viber.

apostolis

@Νικος
Τι να κανουμε φιλε Νικο…Αφου δε κανουνε(με) τιποτα ολοι οι αλλοι, κατι πρεπει καποιος να κανει.

Νίκος

Αν θέλουνε να κάνουνε κάτι οι “επαναστάτες” του υπολογιστή, να κατέβουνε να πολεμήσουνε στο πλευρό των κούρδων Πεσμεργκά.

freemind

σε τραπεζικους λογαριασμους να μπουν να δουμε απο που και ποιους χεηματοδοτουνται και απο που παιρνουν εντολες γινεται ?? εκει ειναι η ριζα…

Kostasrodos

Τι ειπε ο ανθρωπος…… 😛

Nikos Stefanopoulos

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο FREEMIND. ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΙΧΝΙΑΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ.

freemind

@ Kostasrodos … δε σου αρεσε εε ?? σορρυ

nikmour

@Νίκος η προπαγάνδα της isis γίνεται μέσω διαδικτύου. Η στρατολόγηση φανατικών ισλαμιστών γίνεται μέσω video που διαδίδονται μέσω διαδικτύου. Η κατάρρευση αυτών των ιστοσελίδων θα είναι μεγάλο κτύπημα.
@freemind είμαι σίγουρος ότι η cia και άλλες μυστικές υπηρεσίες τα ξέρουν αυτά.

Νίκος

nikmour, το χτύπημα φίλε μου πρέπει να το φέρουν οι “Δημοκράτες” που τους δημιούργησαν για να ρίξουνε τον Άσαντ και άλλες κυβερνήσεις και λυμαίνονταν τόσα χρόνια τις πατρίδες τους.

jewish

Λοιπον ως ιατρος χωρις συνορα ημουν στην συρια. Αυτο που γινεται εκει δεν περιγράφεται. Το ενα ψεμα μετα το αλλο, ο μπασαρ ελεγχει (οπως το ακουτε) Ρωσία αλλα και αμερικη. Ο πουτιν κανει τα παντα να τον κρατησει ζωντανό οπως και οτι ρωσσοι πολεμουν για τον μπασαρ οτι λεφτα εχει και δεν εχει τα στελνει για αυτον θα γκρεμίσει (που το εκανε ολη την Ρωσία, γιατι? για ενα ατομο) ειδα πρόσφατα στην συνέντευξη του να δηλωνει: μακριά απο τον μπασαρ θα σας διαλυσω(γενικά πουτιν μιλαει ασχημ σε μερκελ καλα της κανει αλλα και σε ολους) αυτο που με τρελαίνει πριν προχωρήσω ειναι ΓΙΑΤΙ τον προστατεύουν με την ζωη τους (δειτε πουτιν πεθενει για να κρατησει ζωντανο μπασαρ) καταστρεφουν εκατομμύρια ζωες για να κρατησουν εναν δικτατορα απο τους λιγους πρεπει να το δειτε απο κοντα. Χιτλερ και τσαροι γενικά που σφαξαν ο καθενας με την σειρα τους ειναι παιδακια σε αυτα που κανει ο μπασαρ. Το θεμα ειναι οτι ολοι αργα η γρηγορα πεσαν αυτον δεν τον εχουν ακουμπησει ουτε στα 100χμ περιεργο. Τωρα περι των τζιαντιστων(και καλα απλών ανθρώπων που ξαφνικα βρεθηκαν μια μερα με αμερικανικα και ρωσικα οπλα τανκς αεροπλανα και τα σχετικα :p οπω προφανώς και εμεις παμε… Συνέχεια »

stavros

ανάθεμα αν κατάλαβα τι λέει ο jewish… σαν κακή μετάφραση από google translate…

freemind

@nikmour Αφου το ξερουν η CIA και μυστικες υπηρεσιες ας κοιμηθω ησυχος … Σε λιγο καιρο θα δωσουν οπλα στους Κουρδους για να τους πολεμησουν και μιας και εχουν οπλα ας φτιαξουν κι ενα Κουρδισταν κι ας σφαχτουν κι αλλοι με την Τουρκια… ειναι πολυσυνθετο το θεμα ας αρκεστουμε ολοι σαυτο … οσον αφορα το αρθρο .. αναμενουμε νεοτερα και καλη δουλεια ..

Vai

Αυτο που ξερω εγω ειναι πως οι ανθρωποι αυτοι πιστευουν πολυ δυνατα και φανατικα σε κατι (θρησκεια, Αλλαχ). Εμεις εδω σε τι πιστευουμε? Σε τιποτα! Ουτε σε πατριδα, ουτε στον θεσμο της οικογενειας ουτε εθνικη συνειδηση εχουμε, ουτε οικολογικη, ουτε κοινωνικη, ουτε θρησκευτικη, ουτε τιποτα. Η Ευρωπη αποτελειται απο γερασμενους ανθρωπους που δεν εχουν την δυναμη να ορθωσουν το αναστημα τους πουθενα και σε κανεναν! Οποτε οπως ελεγε ο Περικλης Γιαννοπουλος, τα παντα κατακτωνται με το σπαθι, αν δε μπορεις να το συρεις εσυ, καποιος αλλος θα το κανει εις βαρος σου!

Η Ισλαμοποιηση της Ευρωπης ειναι πολυ κοντα, οπως και πολυ κοντα ειναι να συμβουν και στην χωρα μας γεγονοτα σαν αυτα της Γαλλιας. Καποιοι θελουν πολυπολιτισμο, καποιοι το παιζουν αντιρατσιστες και καποιοι αλλοι μιλουν για “ελευθερια λογου”. Αναρωτιεμαι λοιπον, στην Γαλλια για παραδειγμα ποση ελευθερια λογου εχει κανεις αν αρνηθει δημοσιως το “ολοκαυτωμα” των Εβραιων? Αξιοι της μοιρας τους λοιπον ολοι αυτοι η δηθεναδες ανθρωπιστες και πολυπολιτισμικοι που εξυπηρετουν τα σχεδια της νεας παγκοσμιας ταξης!

Δυστυχως ομως επειδη δεν ξυπναμε γρηγορα, θα ειναι πολυ αργα οταν θα παρουμε χαμπαρι τι παιζεται!!!

jewish

@stavros εκανες ενα μεγιστο λαθος!!!! Μονο αυτο θα σου πω

giannis

@jewish ρε φίλε τι γράφεις? Ελληνικά πάντως, αυτά δεν είναι. Γιατρός είσαι? ….Και στα ελληνικά γράφεις συνταγές?

@stavros έκανες λέει μέγιστο λάθος…έχει δίκιο το google translate δεν κάνει τόσο χάλια μεταφράσεις.

jewish

@giannis ειμαι απο το ισραελ (ισραηλ) δυστυχώς για εσας. Δεν μιλαω άλλο. Ναι ειμαι ιατρος εσυ τι εισαι που κοροϊδεύεις αν επιτρέπεται? . Αλλα και εσυ εκανες ενα μεγαλο λαθος :D. Σου λεω εσυ κανε οτι νομιζεις. Φτανουν τα λογια

giannis

@jewish α μάλιστα εγώ είμαι σκιτσογράφος και είμαι στην Γαλλία.

Stathis

“Γιατρός” χωρίς σύνορα.. που ΑΠΕΙΛΕΙ (…) και “δυστυχώς” για εμάς είναι Εβραίος (και? τι σημαίνει αυτό? θεός? υπέρτατο ον και θα μας κάνει ντα?) και τέρμα τα λόγια (δηλαδή? ο καλός γιατρός θα εκδικηθεί τώρα στέλνοντας drones?) και έχει για Nickname “jewish” και προσπαθεί με αυτό το Nickname να μας εξηγήσει “αντικειμενικά” το τι συμβαίνει στην Μέση Ανατολή απ την σκοπιά ενός “αντικειμενικού” Εβραίου (όχι υπό την έννοια της καταγωγής αλλά υπό την έννοια της αντιπαλότητας με όλες τις υπόλοιπες κυβερνήσεις στην περιοχή).. και το καραγκιοζιλίκι αλλά και το trolling έχει και τα όρια του πραγματικά από μερικούς.

jewish1

@Stathis δεν το ξεκίνησα εγω προφανώς μην πας να εξηγήσεις τα αυτα τα οποια δεν….. ειδες ποιος άρχισε κοροιδιες κτλ. Σεβασμός σε καποιον που ποτε δεν ξεκινησε τιποτα αλλα θα το τελειώσει. Εγω περιμενω μετράει. Εμεις οι Εβραίοι ειμαστε που κάνουμε κουμαντο η οχι παρτε το χαμπαρι παντα υπο.

trolokofsky

@jewish
Προφανώς είσαι AI που τρέχει σε rockchip.

Lucifer1507

Τι άλλες χαζομάρες θα μας πουν οι ανώνυμοι, το πόσο ρεμάλια ειναι οι ίδιοι ποτε θα βγει κάποιος να το πει; Όσοι πιστεύουν οτι κάνουν καλο πρέπει να ψάξει λιγο καλυτερα στο διαδυκτιο και θα μάθει γιατί ειμαι κατα τους. Όντως κατι πρέπει να γίνει για να σταματήσουν οι Τζιχαντιστές, αλλα σιγουρα δεν θα το κάνουν οι ανώνυμοι.

Τομ

Jewish καλα ολα αυτά αλλα μπέρδεψες το techblog με την λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Οσο για τα λεγόμενα σου εχουν ενδιαφέρον βεβαίως, αλλα ειναι δυσανάγνωστα και επίσης ο καθένας μπορεί να επικαλεστεί ότι ιδιότητα και εμπειρία στο πεδίο θελει μέσω της ανωνυμίας που προσφέρει το Ίντερνετ. Αν κανω λάθος, και ολα αυτά που λες ειναι αλήθεια ζήτω συγγνώμη, σε κάθε περίπτωση ομως, αυτη η συζήτηση, σε αυτόν τον χώρο, με αυτόν τον τροπο, δεν βγάζει κάπου. Καλημερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.