Αγγελίες smartphones, tablets, gadgets, games, photo

Πουλήστε και αγοράστε τα αγαπημένα σας smartphones, tablets, gadgets αλλά και games και φωτογραφικό εξοπλισμό στο forum του Techblog με τις αγγελίες. Περισσότεροι από 4.300 εγγργραμένοι χρήστες ανεβάζουν καθημερινά τις αγγελίες τους και οι συσκευές φέυγουν σαν ζεστό καρβέλι ψωμί. Δοκιμάστε το και εσείς. Η τεχνολογία μας ενώνει!

https://techblog.gr/forum

Αγγελίες smartphones, tablets, gadgets, games, photo, Αγγελίες smartphones, tablets, gadgets, games, photo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anergos13

Η ενοτητα πρεπει να αναδομηθει ελαφρως νομιζω , θα ηταν χρησιμο να μπορουμε να ανεβαζουμε φωτογραφιες και να μπορουμε να κανουμε αξιολογηση ο ενας στον αλλο ωστε να γινει πιο “ζωντανη” πιο διαδραστικη και πιο αποτελεσματικη μια αγγελια.
Υπαρχουν αντιστοιχα παραδειγματα .
Εχω προσπαθησει πολλες φορες και ανεβασα αγγελιες αλλα δεν ειχε αμαμενομενα αποτελεσματα και μερικοι απο τους λογους νομιζω τους περιγραφω παραπανω.
Ειναι κριμα να μην αναπτυχθει η συγκεκριμενη κατηγορια γιατι ενδιαφερει πολλους χρηστες.
Φιλικα παντα και με γνωμωνα την βελτιωση ….του site

Χρήστος

βάλτε και για Τηλεοράσεις – Home Cinema

anergos13

κωστα πολλες αγγελιες ανεβαινουν γιατι ετσι κι άλλιως οποιος θελει να πουλησει βαζει αγγελια σε διαφορες μεριες…η αποτελεσματικοτητα ομως ειναι το ζητουμενο… και υπαρχει Δυςτυχως.μονο ενα site που την εχει με τεραστια διαφορα απο ολα τα αλλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.