Amazon Login and Pay, Νέος τρόπος online πληρωμών

Η Amazon παρουσιάζει την υπηρεσία Login and Pay, η οποία αφαιρεί όλες τις δυσκολίες της εγγραφής χρήστη σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Το Amazon Payments επιτρέπει στους επισκέπτες ενός site να αγοράζουν ό,τι θέλουν, χρησιμοποιώντας απλώς και μόνο το λογαριασμό και την ασφάλεια που παρέχει η Amazon. Τα sites πληρώνουν στην Amazon ένα fee μόνο όποτε γίνεται μια αγορά μέσω της υπηρεσίας.

Το ζήτημα έχει σημασία καθώς το Amazon μπαίνει δυναμικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου όχι ως σημείο πώλησης, αλλά ως μεσάζων. Απλοποιούνται διαδικασίες που θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως χρονοβόρες, ειδικά για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που μόλις ξεκινούν τη δραστηριότητά τους. Μάλιστα, η υπηρεσία της Amazon θα μπορεί να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και όχι μόνο στους υπολογιστές με online σύνδεση.

Amazon, Amazon Login and Pay, Νέος τρόπος online πληρωμών

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

κατι σαν ebay-paypal

Manolis

Αντε να σπάσει το μονοπώλιο του paypal..καιρός ήταν!!
Σε λίγο καιρό έρχονται το V.me της VISA και το paypass της Mastercard…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.