Amazon: Σταμάτησε το Wallet της μετά από 6 μήνες

Περίπου στα μέσα Ιουλίου 2014, το Amazon Wallet έκανε τη δειλή εμφάνιση του στο Amazon Appstore αλλά και στο Google Play. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε ακουστεί σχεδόν καθόλου το όλο εγχείρημα, μέχρι που ανακαλύφθηκε από κάποια android blogs του εξωτερικού και μαθεύτηκε η είδηση σε όλο τον τεχνολογικό κόσμο.

Μετά από μόλις έξι μήνες, η εταιρία ανακοίνωσε το τέλος του project.

Μέσα στην τελευταία εβδομάδα, οι beta χρήστες της εφαρμογής έλαβαν ένα ευχαριστήριο email από την Amazon, το οποίο έλεγε ότι η beta περίοδος ολοκληρώθηκε και η εφαρμογή παύει να είναι διαθέσιμη για νέα downloads. “Μάθαμε πολλά από τη διάθεση του Wallet και τη χρήση του από εσάς και θα ψάξουμε να βρούμε τρόπους να τα εφαρμόσουμε στο μέλλον, προς όφελός σας.” συνέχιζε στο email της η Amazon.

To Amazon Wallet ουσιαστικά ήταν ένας χώρος αποθήκευσης των gift cards (δωροκάρτες) και των loyalty cards (κάρτες πιστότητας). Ο χρήστης μετέφερε τις πληροφορίες της κάρτας στην εφαρμογή, πληκτρολογώντας ή σκανάροντας και το Wallet με τη σειρά του μετέτρεπε αυτές τις πληροφορίες σε ψηφιακό format, όπως λ.χ. barcode, QR code, εικόνα ή απλό κείμενο.

Η Amazon ενημέρωσε τους χρήστες της εφαρμογής ότι θα έχουν ακόμα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όσες κάρτες έχουν στο ψηφιακό τους πορτοφόλι, χωρίς όμως να μπορούν να ενημερώσουν το υπόλοιπο των gift cards.

, Amazon: Σταμάτησε το Wallet της μετά από 6 μήνες

Πηγή

Πάνος Λέκκας

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.