Τα Angry Birds αγαπάνε το Facebook και θα εκδηλωθούν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Το πασίγνωστο game Angry Birds κυκλοφορεί παντού, στο iPhone, το Android, το webOS ακόμα και σε browser μπορείς να παίξεις από την οθόνη του υπολογιστή σου. Όσο όμως και αν σας φανεί περίεργο υπάρχει ένα μέρος όπου δεν ήταν διαθέσιμο, στο Facebook! Τα games του Facebook έχουν μεγάλη απήχηση και τα Angry Birds καταφθάνουν στην δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου!

, Τα Angry Birds αγαπάνε το Facebook και θα εκδηλωθούν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

, Τα Angry Birds αγαπάνε το Facebook και θα εκδηλωθούν την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

Aχ Angry Birds. Μόνο στην οθόνη του Εκτυπωτή που έχω δεν υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Angry Birds Google Play Store

Play Store: Τέλος εποχής για το Angry Birds στις 23 Φεβρουαρίου

Το Angry Birds, που κυκλοφόρησε το 2009 και αργότερα επανήλθε ως Rovio Classics: Angry Birds, θα είναι εκτός λίστας από το Google Play Store στις 23 Φεβρουαρίου 2023, σηματοδοτώντας το τέλος μιας εποχής.

Games Angry Birds Gaming

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2, την Melody.

Games Angry Birds featured

Angry Birds: Έγιναν 10 χρονών και κυκλοφορούν scooter που επιταχύνει με κραυγές

Η Rovio γιορτάζει τα 10α γενέθλια των Angry Birds με πολλούς ιδιαίτερους τρόπους. Όπως η διοργάνωση μιας καμπάνιας ειδικά για τη UNICEF.

Gear Angry Birds

Η Epic επιστροφή των Angry Birds

Τα δημοφιλή Angry Birds επιστρέφουν ανανεωμένα και παρόλο που οι χαρακτήρες είναι βασισμένοι στο παιχνίδι που κυκλοφόρησε η Rovio πριν μερικά χρόνια, η μορφή του παιχνιδιού έχει αλλάξει στην ουσία της. Πρόκειται λοιπόν για παιχνίδι ρόλων (RPG) και όχι το κλασικό παιχνίδι δράσης που ήταν. Όπως στα περισσότερα RPG παιχνίδια, έχεις μεγαλύτερη ευελιξία με τα […]