Τρίτη
10/04/2012

Anonymous, Επιθέσεις σε tech και τηλεπικοινωνιακά sites

Οι Anonymous έχουν μπει δυναμικά στο χορό των επιθέσεων αυτή την εβδομάδα, μετά την επίθεση στο Βρετανικό Υπουργείο Εσωτερικών. Σειρά είχαν sites που σχετίζονται με φορείς της τεχνολογικής και της τηλεπικοινωνιακής αγοράς. Χτυπήθηκαν το site της USTelecom και της TechAmerica με την κλασική πια μέθοδο του denial of service attack. H USTelecom έχει ως μέλη της μεγάλες εταιρείες όπως είναι οι AT&T, Verizon, CenturyLink, ενώ η TechAmerica έχει ως μέλη της τις IBM, Microsoft, Apple.

Η κίνηση των Anonymous έρχεται ως απάντηση στην πρόθεση των Κυβερνήσεων των ΗΠΑ να περάσουν έναν νόμο ο οποίος θα επιτρέπει τις ιδιωτικές εταιρείες να προστατεύονται από τις εξελιγμένες cyber απειλές, ο οποίος είναι γνωστός και ως Rogers-Ruppersberger Cyber Security Bill και εκτιμάται ότι θα έχει ως συνέπεια τον περιορισμό πολλών ελευθεριών στο web.

Anonymous, Επιθέσεις σε tech και τηλεπικοινωνιακά sites

Πηγή

Μάθε για:

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η kostas λέει:

    Για όσο δεν έχουμε σοβαρή ασφάλεια για κλοπές κωδικών και λογαριασμών θα έχουμε συνέχεια το ίδιο πρόβλημα. Γιατί κάποιους τους συμφέρει να αισθανόμαστε ανασφαλείς γενικά στη ζωή μας και όχι να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία προς όφελος μας.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.