Αίτημα αποποινικοποίησης των DDos επιθέσεων ζητουν οι Anonymous

Η γνωστή ομάδα hackers Anonymous γνωστοποίησε μέσω της ιστοσελίδας του Λευκού Οίκου “We The People”, ότι επιθυμεί από τις ΗΠΑ να αναγνωρίσουν τις DDos επιθέσεις σαν κραυγές διαμαρτυρίας, σαν μια μορφή στάσης ή διαδήλωσης ή όπως αλλιώς μπορεί κανείς να αποκαλέσει μια απεγνωσμένη προσπάθεια διαμαρτυρίας χωρίς όμως να υποστεί νομοθετικές κυρώσεις και οχι ως τρομοκρατικές ενέργειες.

“We The People”: Πρόκειται για έναν ιστότοπο που χρησιμοποιούν οι αμερικανοί πολίτες για να έχουν μια πιο άμεση επαφή με την ηγεσία του κράτους.
, Αίτημα αποποινικοποίησης των DDos επιθέσεων ζητουν οι Anonymous

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους, λένε οι Anonymous, έγιναν οι DDos επιθέσεις στις ιστοσελίδες της κυβερνήσεως του Ηνωμένου Βασιλείου τον Αύγουστο που μας πέρασε, για την μεταχείριση και τον εγκλωβισμό του Julian Assange ιδρυτή του WikiLeaks, αλλά και τον Νοέμβριο του ιδίου έτους για τους βομβαρδισμούς των ισραηλινών στη Γάζα.

Ζητούν λοιπόν να γίνει μια μορφή δημοψηφίσματος, προκείμενου να αποφασίσει ο απλός πολίτης αν οι επιθέσεις αυτές θα πρέπει να αναγνωρίζονται ως πράξεις διαμαρτυρίας και όλοι όσοι έχουν συλληφθεί με αυτήν την κατηγορία μέχρι και σήμερα να αφεθούν ελεύθεροι και να διαγραφεί το συμβάν από το ποινικό τους μητρώο.

Τώρα αν λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι από αυτόν τον ιστότοπο έχουν ζητηθεί απο την αμερικανική κυβέρνηση τόσο η κατασκευή ενός Death Star τύπου Star Wars αλλά και η μετατροπή του δικαστικού και εκτελεστικού σώματος προς απόδοση της δικαιοσύνης ώστε να γίνει ίδια με εκείνη του Δικαστή Dredd, μάλλον αυτό το αίτημα τους θα περάσει σε δεύτερη μοίρα μαζί με τα λοιπά ανέκδοτα που ποστάρονται εκεί ..

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 681 από τις 25.000 υπογραφές που χρειάζονται για να λάβουν μια επίσημη απάντηση από τον Barak Obama.

Εσείς τί γνώμη έχετε;

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
julio

Όχι! ούτε κατά διάνοια! Δεν το δέχομαι αυτό που ζητάνε. Έχω χάσει πάρα πολλά λεφτά από ηλίθια παιδάκια που κάνουν DDoS όπου γουστάρουν. Ένα DDoS protection τις σήμερον ημέρας δεν είναι φτηνό… BURN THEM DOWN!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.