Αποτελέσματα Πανελλαδικών Εξετάσεων 2012

Ωραία η τεχνολογία όμως το μέλλον δεν χτίζεται με smartphones και gadgets αλλά με διάβασμα και σκληρή δουλειά. Σήμερα τελειώνει η αγωνία σας και όλοι όσοι αναμένετε τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2012 αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσα από την σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας μετά τις 13:00 το μεσημέρι, σε μερικές ώρες δηλαδή και μετά… μπάνιο!

Η ιστοσελίδα με τα αποτελέσμα είναι αυτή εδώ https://results.minedu.gov.gr. Αν η σελίδα πέσει από τον μεγάλο φόρτο, πηγαίντε στο σχολείο σας και δείτε τα αφισοκολλημένα και κάνετε και το real life networking σας!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
moisis xperia

Aρχικά Υποψηφίου κατι δεν παει καλα δεν δέχεται κανενος τα αρχικα

Παναγιώτης

Φυσικά ούτε και εμένα εμφανίζει τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα γιατί δεν δέχεται τα αρχικά υποψηφίου!!! Δεν υπάρχω με λίγα λόγια για το υπουργείο!!!

Δοκίμασε να βάλεις και το πατρώνυμο στα αρχικά. δηλ, για Γεώργιος Ηλιόπουλος του Νικολάου να δοκιμάσεις ΓΗΝ ή ΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Internet AI Apple safari

iOS 18: Η Apple θέλει να βάλει browsing assistant με χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης στο Safari

H Αpple θέλει να κάνει κάτι για να ξεχωρίσει το Safari από το Chrome, το Arc, το Edge, το Opera, τον Firefox και τους άλλους ανταγωνιστές.