Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι από αυτά που διαβάζεις είναι αλήθεια και τι όχι. Ειδικά όταν αφορά στα τεχνολογικά νέα, οι περισσότερες εταιρείες βρίσκουν μια ευκαιρία να αστειευτούν με ειδήσεις για εξωπραγματικές, απίστευτες ή συσκευές που κατά βάθος θα ήθελαν να είχαν.

Samsung
Την αρχή έκανε η Samsung με το πρώτο έξυπνο μαχαίρι που λειτουργεί και ως κινητό ενώ βρίσκεσαι στην κουζίνα σου και κόβεις την ντομάτα ή το ψωμί. Το Samsung Galaxy Blade edge έχει όλα τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε στα Samsung Galaxy S6, Android με TouchWiz UI, κάμερα και άλλα πολλά που μπορείτε να κάνετε ενώ είστε στην κουζίνα και μαγειρεύετε.

Χάρη στο Samsung Knox είναι πιο ασφαλές από τα υπόλοιπα μη έξυπνα μαχαίρια που έχετε στην κουζίνα καθώς έχει μηχανισμό που εντοπίζει το ανθρώπινο δέρμα και σας προστατεύει από το να κόψετε κάποιο δάχτυλο. Με το ενσωματωμένο anti-virus σας ειδοποιεί αν κάποιο μικρόβιο βρίσκεται στα τρόφιμα που θα μαγειρέψετε. Είναι αδιάβροχο και πυρίμαχο.

πρωταπριλιάτικα αστεία 2015, Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Sony
Η Sony παρουσίασε το PlayStation Flow για εντυπωσιακές βουτιές. Το PlayStation Flow σου επιτρέπει σε παιχνίδια όπως το The Last of Us Remastered, να πατήσεις παύση και συνεχίσεις το παιχνίδι μέσα στο νερό.

Φοράς το μαγιό σου, τα γυαλιά κολύμβησης LCD που στερεώνονται στο κεφάλι κατεβάζουν δεδομένα του παιχνιδιού από το PlayStation 4 μέσω τεχνολογίας Bluetooth. Συνοδεύεται από αισθητήρες για τους δικεφάλους και τους μηρούς για να καταγράφουν τις κινήσεις σας έξω και μέσα στο νερό. Το PS4 θα λαμβάνει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω Remote Play. Ενώ υπάρχει και πιστολάκι σώματος για να στεγνώσετε σε δευτερόλεπτα με τεχνολογία ιονισμού που απομακρύνει γρήγορα την υγρασία από το σώμα σας.


Microsoft
Η Microsoft μας πήγε πίσω στα 80s και ανακοίνωσε MS-DOS Mobile για Lumia smartphones.

OnePlus
Η OnePlus πήρε λίγο πιο σοβαρά την ημέρα και αντί να κάνει απλά μια επίσημη ανακοίνωση του φανταστικού της προϊόντος, το κατασκεύασε και το διέθεσε σε περιορισμένα κομμάτια στο online κατάστημά της.

Πρόκειται για το OnePlus DR-1, ένα μικροσκοπικό drone με άνοιγμα φτερών μόλις 70 χιλιοστά και τιμή 19.99 ευρώ.

HTC
Μετά το περσινό έξυπνο γάντι της Samsung, η HTC ανακοίνωσε την έξυπνη κάλτσα. Η HTC Re SOK η οποία έχει οθόνη για να προβάλει τα Notifeetcations του κινητού και να σας ειδοποιήσει όταν η κάλτσα είναι τρύπια. Ενώ γα να λυθεί το αιώνιο πρόβλημα με τις κάλτσες, έχει GPS για να βρεις το ταίρι της.

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοκαταστρέφεται αν φορεθεί με σανδάλι.

πρωταπριλιάτικα αστεία 2015, Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Motorola
Από την Motorola έρχεται το Moto Selfie Stick το οποίο δεν είναι ένα οποιοδήποτε πλαστικό Selfie Stick για να τραβάτε τον εαυτό σας, αλλά ειδικά διαμορφωμένο γι τον κάθε χρήστη. Είναι χειροποίητο και έρχεται από μέταλλο, δέρμα και ξύλο.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από το video που παρουσίασε η Motorola, το έκανε να φαίνεται πολύ αληθινό και φανταζόμαστε ότι όντως θα έβρισκε αρκετούς πελάτες αν έβγαινε στην αγορά.

Google
Η Google χρησιμοποίησε πολλή φαντασία και μετέτρεψε το Google Maps σε πίστα για να παίξουμε Pac-Man στο κινητό ή στην desktop έκδοση.

πρωταπριλιάτικα αστεία 2015, Τα geeky πρωταπριλιάτικα αστεία από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας

Επιπλέον παρουσίασε το Google Smartbox έναν νέο τρόπο να απολαύσουμε την εμπειρία του ταχυδρομείου. Ένα ταχυδρομικό κουτί που σας ειδοποιεί όταν έχετε γράμμα, ρυθμίζει την θερμοκρασία του και διώχνει τα spam! (Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγεται κακό).

Από την Google Japan έρχεται το keyless keyboard που μετατρέπει το φύσημα σε γράμματα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
theo

και κάτι απο τιν cm το καλύτερο κατ’εμένα…

https://www.androidpolice.com/2015/04/01/cyanogenmod-nightly-rom-builds-are-powered-by-microsoft-for-april-1st/

ΑντώνηςΤ

Από όλα αυτά ξεχώρισα 2, ένα είναι το OnePlus DR-1, γιατί όχι σε μαζική παραγωγή πλακά έχει.

Πάντως για την ώρα αρκούμε στο PacMan Map (το έχω απολαύσει), περιμένω το PacMan Street σε 3D χαχαχα… Πέρα από το αστείο της υπόθεσης δεν θέλω από αύριο να το αφαιρέσουν έχει πολύ πλάκα.

Sosimple

Ms dos για lumia.. Χαχα.. Αντε και στο ipad του χρονου!!

Denis

HTC sock

Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτοκαταστρέφεται αν φορεθεί με σανδάλι.

EPIC

Yiannis

“Κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τι από αυτά που διαβάζεις είναι αλήθεια και τι όχι” Δεν θα το ‘λεγα αφού είναι όλα τόσο εξωπραγματικά που κάνουν μπαμ, ειδικά αν σκεφτείς και τη μέρα είναι το καταλαβαίνεις αμέσως.

Θανος

Ακόμη δεν το πιστεύω πως την πάτησα και πίστεψα στην πραγματικότητα το “Hovering Mouse” της Razer… But.. but it looks so realll 🙁 https://www.youtube.com/watch?v=IlCx5gjAmqI

Αντώνης

Ξέχασες ένα πάρα πολύ αστείο του YouTube. Οποίο τραγούδι και αν έψαχνες σου έγραφε “Did you mean: Darude – Sandstorm by Darude”. Όσοι δεν ξέρετε τι είναι αυτό, έχει δημιουργηθεί ένα trend και, όποιος σε ένα βίντεο του YouTube σχολιάζει από κάτω και ρωτάει ποιο τραγούδι παίζει, τον παραπέμπουν σε αυτό. Έτσι και το YouTube ακολούθησε το trend.

Dimitris

Της one plus της Motorola και της Google τα είχα δει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.