Beast.the.dog και προσωπικές στιγμές του Mark Zuckerberg

Παλαιότερα που οι κοτσομπολίστικες εκπομπές ήταν σε άνθηση, δεν μπορούσα να καταλάβω γιατι μπορεί να με ενδιαφέρει η προσωπική ζωή των επωνύμων; Μου φαινόταν πολύ “κλειδαρότρυπα” η φάση και ήμουνα από τους επικριτές αυτών των εκπομπών. Τελικά όμως αν θαυμάζεις κάποιον είναι λογικό να ψάχνεις τα πάντα σχετικά με τη ζωή του και αυτό το κατάλαβα αφού είδα την ταινία the social network.

Δηλώνω θαυμαστής του ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg. Θαυμαστής της αυτοκρατορία που έχει δημιουργήσει και μέσα από την σελίδα που έφτιαξε ο ίδιος για το νεογέννητο σκυλάκι του τον Beast(!) μπορώ να δω φωτογραφίες του σε πιο προσωπικές στιγμές του Mark με τον σκύλο του, www.facebook.com/beast.the.dog γιατι έχω βαρεθεί να τον βλέπω “στημένο” στις φωτογραφίες για τα εξώφυλλα των περιοδικών.

, Beast.the.dog και προσωπικές στιγμές του Mark Zuckerberg

Kudos to Maria.k

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

η πραγματικοτητα δεν ειναι ομως τοσο ωραια οσο η ταινια.. και νομιζω πως και αυτος που εχει το αμαζον του εδωσε ενα σωρο λεφτα για να το φτιαξει.. κλπ κλπ.. σιγουρα ομως εκανε με βοηθεια η μη κατι παραπανω.. η κατι διαφορετικο..

Κώστας

Βασικα για την ταινια θα ηθελα να πω κατι… Την ειδα κ μ φανηκε αρκετα διαφήμιση του facebook… Επισης σε ενα σημειο σε κανει να μισισεις τον Zuckerberg

vega

και το χειρότερο από όλα…. δεν ξεπουλάς ποτέ τους φίλους σου για τα λεφτά!

Antonis

Μην τον βλεπετε ετσι,στο τελος θα φαει τον σκυλο και οντως δεν ξεπουλας τους φιλους σου.Αλλα τι να κανουμε,ετσι κανουν οι εβραιοι.

Κώστας

Ναι αλλά φίλε Κώστα όχι και σε τέτοιο βαθμό….!!!!! Αν κ έχεις δίκαιο… Ποιος ξέρει τι πραγματικά έγινε 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.