Ο Bono απαντάει στους iTunes συνδρομητές για το άλμπουμ Songs of Innocence

Όταν παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone η Apple ανακοίνωσε ότι όλοι οι συνδρομητές του iTunes (πάνω από 500 εκ.) θα αποκτήσουν δωρεάν το νέο άλμπουμ “Songs of Innocence” του δημοφιλούς συγκροτήματος U2. Όμως το άλμπουμ βρέθηκε ξαφνικά κατεβασμένο σε όλους τους συνδρομητές χωρίς να υπάρξει επιλογή και αυτό ενόχλησε πολλούς.

Μάλιστα η Apple δημιούργησε και ένα εργαλείο για να αφαιρέσουν το άλμπουμ των U2 από τον λογαριασμό τους, θα το βρείτε εδώ.

Εχθές ο Bono, ο τραγουδιστής των U2 παραχώρησε συνέντευξη που μεταδόθηκε μέσα από το Facebook και απάντησε σε ερωτήσεις των fans.

Μια από αυτές ήταν για το παραπάνω “ενοχλητικό” γεγονός και ο Bono απάντησε:
“Oops … I’m sorry about that, I had this beautiful idea. Might have gotten carried away with ourselves. Artists are prone to that thing. A drop of megalomania, a touch of generosity, a dash of self-promotion, and deep fear that these songs that we poured our life into over the last few years might not be heard. There’s a lot of noise out there. I guess, we got a little noisy ourselves to get through it.”

, Ο Bono απαντάει στους iTunes συνδρομητές για το άλμπουμ Songs of Innocence

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manolis

δηλαδή άρον άρον κάποιος που ακούει μόνο metal ή κρητικά ή λαϊκά ή ποντιακά ή country στο κινητό του, και ΔΕΝ γουστάρει τους U2, γιατί να έχει στο κινητό του μουσική ΠΡΟΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ επειδή (αν και δεν τις χρειάζεται) θέλει ο Bono να κάνει δημόσιες σχέσεις;;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.