Τρίτη
24/07/2012

Bottlenose, Για να παρακολουθείς εύκολα ό,τι παίζει στα κοινωνικά δίκτυα

Καλό το Google, με τεράστιες βάσεις δεδομένων και άμεση προβολή αποτελεσμάτων, αλλά αν θες να συνδυάσεις τις πληροφορίες και να βγάλεις τα λογικά σου συμπεράσματα για το τι συμβαίνει στα social media πρέπει να ξοδέψεις χρόνο, φαιά ουσία και ρεύμα.

Το Bottlenose που βγήκε σε public beta είναι μία διαφορετική μηχανή αναζήτησης που θα σε κάνει να δεις το θέμα search με άλλο μάτι. Το βασικό πεδίο στο οποίο κάνει τις αναζητήσεις του το Bottlenose είναι τα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, YouTube και τα συναφή. Παρακολουθεί τι λέγεται εκεί και το παρουσιάζει. Είναι περίπου σαν να σου απαντά στην ερώτηση «Τι παίζει με το θέμα Χ;» και να σου εμφανίζει στοιχεία που απασχολούν τον κόσμο για αυτό. Ο αλγόριθμος πάνω στον οποίο είναι βασισμένη η λειτουργία του λέγεται StreamSense και φιλτράρει τα πάντα με βάση τη σχετικότητα με το ερώτημά σου.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου στο bottlenose.com.

Bottlenose, Για να παρακολουθείς εύκολα ό,τι παίζει στα κοινωνικά δίκτυα

Πηγή

Συντάκτης: .


Ένα Σχόλιο

  1. Δοκίμασα το Bottlenose με 3 διαφορετικές αναζητήσεις.
    Στη μία μου έβγαλε error, ενώ στις άλλες 2 κυριολεκτικά με εντυπωσίασε η ταχύτητα ανανέωσης των δεδομένων.Θα το δοκιμάσω δημοσιεύοντας και δικό μου θέμα στα social network, για να δω πόσο εξελιγμένη είναι η αναζήτηση.

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.