Chrome 55: Φέρνει το Downloads feature στο Android για offline αναπαραγωγή ιστοσελίδων

Έχετε νιώσει κάποιες φορές ότι θέλετε να διαβάσετε πολλά άρθρα ενώ σερφάρετε, αλλά δεν προλαβαίνετε εκείνη την στιγμή; Υπάρχουν μερικές εφαρμογές που φροντίζουν να αποθηκεύουν αυτά τα άρθρα για αργότερα, αλλά αν είσαι φαν των native λύσεων, τότε θα χαρείς να μάθεις ότι το Chrome 55 για Android φέρνει το νέο “Downloads” feature.

Πλέον με τον Chrome 55 για Android, θα μπορείς να κατεβάζεις από πριν websites, ήχο και βίντεο για offline αναπαραγωγή αργότερα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα βολικό σε περιπτώσεις που θα πας κάπου που δεν πιάνει καλό internet ή δεν θέλεις να χαλάσεις τα πολύτιμα mb σου, με το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις τα links πoυ θέλεις να διαβάσεις. Επιπλέον, οι διαδρομές του μετρό και οι πτήσεις με τα αεροπλάνα θα είναι λιγότερο βαρετές, αν φυσικά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, αποθηκεύοντας τα αγαπημένα μας site.

Εκτός από το downloads feature, ο Chrome 55 για Android θα έρθει με βελτιώσεις στο search UI και καλύτερη χρήση της RAM. Αυτό το χαρακτηριστικό θα βοηθήσει αρκετά τις συσκευές που τρέχουν με κάτω από 1GB RAM, με τον Chrome να χρειάζεται 35% λιγότερη μνήμη.

Όλες οι συσκευές θα λάβουν αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά σε αυτές με την μικρότερη μνήμη θα γίνει πιο αισθητή η αλλαγή. Το update αν δεν έχει γίνει ήδη διαθέσιμο μέσω του Google Play Store, θα φτάσει σε όλες τις συσκευές τις επόμενες ώρες.

Chrome 55 download feature websites video audio later playback, Chrome 55: Φέρνει το Downloads feature στο Android για offline αναπαραγωγή ιστοσελίδων

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Μπράβο στην Google. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους αυτούς που τη σέβονται γιατί το αξίζει και να συνεχίζει με αυτόν τον ρυθμό για να είναι η καλύτερη εταιρεία σε όλο το κόσμο. Ευχαριστούμε πάρα μα πάρα πολύ!

Θανασης

Καλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.