Ο Chrome ανοίγει τον δρόμο για Virtual Reality σερφάρισμα

Φαίνεται ότι τα Virtual Reality Headsets θα μπουν για τα καλά στην ζωή μας στο μέλλον καθώς όλο και περισσότερες εφαρμογές και προγράμματα θα τα υποστηρίζουν. Σύμφωνα λοιπόν με τον Brandon Jones της Google, ο Chrome για τα WIndows και το OS X, τώρα έχει υποστήριξη WebVR.

Το WebVR κάνει δυνατή την χρήση virtual reality headsets όπως το Oculus Rift και τα Google Cardboard για την περιήγηση στον Chrome.

Αλλά τι σημαίνει αυτό για τους χρήστες του Chrome; Προς το παρόν τίποτα εκτός από τις κλασικές λειτουργίες όπως σερφάρισμα, email και ίσως κάποιο game. Αλλά αυτή η επιλογή σίγουρα χάραξε τον δρόμο για το πως θα αναπτυχθούν μελλοντικά κάποια site ώστε να αξιοποιούν το virtual reality.

Για παράδειγμα θα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που θα ψωνίζει βλέποντας ένα προϊόν από όλες τις γωνίες ή την περιήγηση σε μέρη του κόσμου μέσω του internet. Πως θα σας φαινόταν η χρήση το virtual reality για καθημερινές συνήθειες στο μέλλον;

Chrome Virtual Reality, Ο Chrome ανοίγει τον δρόμο για Virtual Reality σερφάρισμα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome featured Google

Η Google συμφωνεί να διαγράψει τα δεδομένα που συνέλεξε από την ανώνυμη περιήγηση των χρηστών

Η Google συμφώνησε να διαγράψει δεδομένα που συλλέχθηκαν από πελάτες που χρησιμοποιούσαν την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης του Chrome.

Internet Chrome Google

Η Google παραδέχτηκε ότι συνεχίζει να συλλέγει στοιχεία και στην ανώνυμη περιήγηση

Η Google πρόκειται να διευθετήσει μια ομαδική αγωγή που αφορούσε την κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και παραβιάσεις του απορρήτου.

Internet Chrome Edge Firefox

Χρήστες του Firefox υποστηρίζουν ότι η Google σκόπιμα επιβραδύνει το YouTube

Προσπαθώντας να καταπολεμήσει τo ad blocking, η Google ξεκίνησε πρόσφατα να ζητά από τους χρήστες να τα απενεργοποιήσουν.

Internet Chrome featured Google

Google Chrome: 5 ενημερώσεις στη γραμμή διευθύνσεων

To Google Chrome λαμβάνει ορισμένες σημαντικές ενημερώσεις για τη γραμμή διευθύνσεών του, με την εταιρεία να αποκαλύπτει πέντε από αυτές.