Conn-X, OnLine προστασία με 3,6 ευρώ το μήνα

Με στόχο την προστασία των πελατών αλλά και την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα online ασφάλειας, το Conn-x προσφέρει μια σειρά λειτουργιών Online Προστασίας. Νέοι αλλά και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν για 2 μήνες και για χρήση σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα, τον απαραίτητο σύμμαχο για την ασφαλή χρήση του Internet.

Η υπηρεσία Online Προστασία από το Conn-x, περιλαμβάνει:
– Anti Virus: για την προστασία ενάντια σε ιούς, “worms”, trojans και spyware.
– Firewall: για τον αποκλεισμό πρόσβασης στον υπολογιστή σας από αγνώστους.
– Anti Spam: για τον αποκλεισμό κάθε ενοχλητικής αλληλογραφίας.
– Parental Control: για τον έλεγχο και τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε ιστοσελίδες με ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Ειδικά το “Parental Control” (λειτουργία γονικού ελέγχου) φιλτράρει και εμποδίζει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν κάθε στιγμή την πρόσβαση των παιδιών τους στο Internet και να είναι σίγουροι ότι δεν θα εκτεθούν σε περιεχόμενο όπως βία, υλικό για ενήλικες, τυχερά παιχνίδια κ.α.

Πλέον, με κάθε νέο Conn-x, οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία Online Προστασίας για 2 μήνες δωρεάν. Μετά το πέρας του δωρεάν διαστήματος των 2 μηνών, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να διατηρήσουν την υπηρεσία, εφόσον το επιθυμούν, με μηνιαία χρέωση 3,6 ευρώ.

Η υπηρεσία Online Προστασίας από το Conn-x είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του OTE με την F-Secure, εταιρεία που είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την άμεση και γρήγορη αντίδραση στην ανίχνευση νέων ιών και την αντιμετώπισή τους.

Η υπηρεσία διατίθεται καλώντας δωρεάν το 134, με μια επίσκεψη στο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων του Ομίλου ΟΤΕ (OTESHOP – COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή online μέσω του www.oteshop.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.