Conn-X TV, Το κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013

Ζωντανά από τα αθλητικά κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας του ΟΤΕ θα προβάλλονται οι προσπάθειες των ελληνικών ομάδων της πρώτης, δεύτερης και τρίτης κατηγορίας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, από τη σεζόν 2010-2011 έως και την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Το Conn-x TV εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης και θα μεταδίδει μια από τις σημαντικότερες ελληνικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

, Conn-X TV, Το κύπελλο Ελλάδας για την τριετία 2010-2013

Ο ποδοσφαιρικός θεσμός που αποκαλείται «θεσμός των εκπλήξεων» και ξεχωρίζει για τα μεγάλα ντέρμπι και τις συναρπαστικές αναμετρήσεις, έρχεται να εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα στα Conn-x TV Sport 1, Conn-x TV Sport 2 και Conn-x TV Sport 3, τα κανάλια με αθλητικό περιεχόμενο του Conn-x TV.

Ήδη στο πρόγραμμά τους, τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ περιλαμβάνουν το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Ισπανίας, της χώρας που κατέκτησε το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, την 1η και τη 2η κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και την Football League, όπως ονομάζεται πλέον η ελληνική Β’ Εθνική κατηγορία.

Επιπλέον, στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV μεταδίδονται ζωντανά, οι σημαντικότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής σε διασυλλογικό επίπεδο, Copa Libertadores και Copa Sudamericana, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Volley Ανδρών 2010, τα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού DTM και Indycars.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
las

Ωχχχ, μου μυρίζει ΣΚΑΙ πάλι αν το conn-x “σκάσει”!!!! χεχε!!! Σίγουρη επιτυχία! Χάθηκε ο κόσμος να χτυπησει και το κύπελλο ο Μαρινάκης και να το βάλει στη νόβα!

giannis

πάλι θα μας τη σπάσει το connx

mix

g@@@ to connx re file
ase thn nova na parei kai to kypelo
mn mas thn spas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.