Conn-x TV, Μάιος με πρεμιέρες και συναρπαστικές αναμετρήσεις

Οι μεγαλύτερες προσωπικότητες των σπορ, του κινηματογράφου και της showbiz σας υποδέχονται το Μάιο στη συνδρομητική τηλεόραση Conn-x TV. Η άνοιξη στο Conn-x TV είναι γεμάτη νέες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις υπηρεσίες Film Express και Film Club και συναρπαστικούς αγώνες στα αθλητικά κανάλια του Conn-x TV. Ο τελικός του Κυπέλου Ιταλίας αποκλειστικά και ζωντανά στο Conn-x TV Sport στις 5 Μαΐου.

, Conn-x TV, Μάιος με πρεμιέρες  και συναρπαστικές αναμετρήσεις

Ακόμα, απολαύστε στο Eurosport την εκδίκηση του Nadal στο πιο σκληρό τουρνουά τένις του κόσμου, το Γαλλικό Όπεν, που διεξάγεται στο Παρίσι από 23 Μαΐου έως 6 Ιουνίου. Ο Rafael Nadal (4 φορές νικητής στην Ισπανία), θέλει «να πάρει το αίμα του πίσω» από τον Robin Soderling που τον πέταξε έξω από το περσυνό Γαλλικό Όπεν και μάλιστα από τη φάση των 16!

Αυτό τον μήνα στην ταινιοθήκη του Film Express προστίθενται οι πρεμιέρες:
Ίχνη Στο Χιόνι (Whiteout), Θρίλερ με τους Κέιτ Μπέκινσεϊλ & Γκάμπριελ Μαχτ
Ο Βιρτουόζος (The Soloist), Κοινωνικό δράμα με τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμι Φοξ
Αντικαταστάτες (Surrogates), Περιπέτεια με τους Μπρους Γουίλις, Ράντα Μίτσελ
The Orphan, Θρίλερ με τους Βέρα Φαρμίγκα & Πήτερ Σάρσγκαρντ

Ολοκαίνουριες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους στο Film Club, την ανεξάντλητη και χωρίς επιπλέον χρέωση βιβλιοθήκη με ταινίες, σειρές, μουσικά video clips, παιδικά προγράμματα και ντοκιμαντέρ:
Californication (1ος κύκλος): Πολυβραβευμένη σειρά που ήδη έχει αποσπάσει Χρυσή Σφαίρα και ΕΜΜΥ. Μαύρη κωμωδία. Πρωταγωνιστεί ο Ντέιβιντ Ντουκόβνι, ο πρωταγωνιστής της σειράς X-Files.
Dexter (1ος κύκλος): Μια από τις καλύτερες αμερικανικές σειρές. Ο Dexter εργάζεται για την αστυνομία του Μαϊάμι και είναι ειδικός στο να εξιχνιάζει τις πιο ακραίες και μυστηριώδεις δολοφονίες. Κανείς δεν θα υποψιαζόταν ποτέ ότι κρύβει ένα σκοτεινό-κρυφό δολοφόνο. Δείτε τα επεισόδια του 1ου κύκλου στο Film Club.
Το Σταυροδρόμι Της Οργής (The Corner), Κοινωνική μίνι τηλεοπτική σειρά, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Η ιστορία μιας οικογένειας που πολεμά στην πρώτη γραμμή, στον αδυσώπητο πόλεμο ενάντια στα ναρκωτικά.
Medium (1ος κύκλος): Περιπέτεια. Όταν η αστυνομία και ο νόμος βρίσκονται σε απόγνωση, κάποιος πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Και κανείς δεν είναι πιο κατάλληλος από την Άλισον Νταμπουά που βλέπει αυτό που άλλοι δεν μπορούν.

Conn-x TV, σε όλη την Ελλάδα
Το Conn-x TV, η συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ συνεχίζει να επεκτείνεται πανελλαδικά, καλύπτοντας περιοχές με ολοένα και μικρότερο πληθυσμό. Ήδη η τηλεόραση από τον ΟΤΕ είναι διαθέσιμη σε 310 σημεία παρουσίας του δικτύου του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλες οι πρωτεύουσες νομών, κωμοπόλεις, νησιά, καθώς και αστικά κέντρα με ακόμη μικρότερους πληθυσμούς.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

Εχω ηδη nova αλλα σκεφτομαι να βαλω και αυτο..πρεπει να εχεισ cosmote συνδεση επειδη εχω forthnet

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Nova OTE

Η επανάσταση της Οπτικής Ίνας στην Ελλάδα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης

Τα μεγάλα δάνεια του Ταμείου Ανάκαμψης θα ενισχύσουν την ψηφιακή ανάπτυξη της Ελλάδας με έμφαση στην κάλυψη όλων των πολιτών με δίκτυα οπτικών ινών και την εξασφάλιση ταχύτητας σύνδεσης 1 Gbps.

Internet OTE

Υλοποιήθηκε το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19

Το Εθνικό Μητρώο Ασθενών με COVID-19 υλοποίησε ο Όμιλος ΟΤΕ, σε συνεργασία με την εταιρεία Byte Computer, για το Υπουργείο Υγείας, μέσω της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.ΚΑ ΑΕ).

Internet OTE

Όμιλος ΟΤΕ: 43.000 χλμ οπτική ίνα σε όλη την Ελλάδα

O Όμιλος ΟΤΕ σε διάστημα 8 μηνών ανέβασε τον αριθμό των καμπινών που είναι συνδεδεμένες με οπτικές ίνες σε σχεδόν 13.000, ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πλάνο που είχε καταθέσει στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων για την Α’ φάση του Κανονισμού Δικτύων Νέας Γενιάς.

Internet COSMOTE OTE

Ξενάγηση στον υπόγειο καλωδιακό κόσμο των τηλεπικοινωνιών

Μια υπόγεια καλωδιακή βλάβη (βλάβη σε κεντρικό καλώδιο του τηλεπικοινωνιακού δικτύου, που περιλαμβάνει πολλαπλές συνδέσεις πελατών), που επηρέαζε τις υπηρεσίες τηλεφωνίας και internet αρκετών συνδρομητών, διόρθωσαν πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, οι τεχνικοί δικτύου του Ομίλου ΟΤΕ.